Imate svoj proizvod, neka nosi oznaku Lika Quality

Da bi neki proizvod nosio oznaku Lika Quality mora biti lokalnog podrijetla odnosno s područja destinacije Lika (koja obuhvaća područja: Brinje, Donji Lapac, Gospić, Gračac, Karlobag, Lovinac, Otočac, Perušić, Plaški, Plitvička Jezera, Rakovica, Saborsko, Senj, Udbina i Vrhovine) te proizvedeni  sukladno svim zakonskim propisima.

Javni poziv otvoren je do 15. svibnja 2023. godine. Sve informacije o prijavi dostupne su na web stranici Klastera Lika Destination  dok se za sve ostale informacije možete obratiti na e-mail info@lika-destination.hr, broj telefona 053 647 042 ili u uredu Klastera Lika Destination na adresi Budačka 12 u Kulturno informativnom centru u Gospiću.

Vođen načelima održivog razvoja jedinstveni sustav kvalitete hrane, pića i suvenira – Lika Quality prepoznat je i na svjetskoj razini među 15 najuspješnijih primjera u svijetu, a u njega je trenutno uključeno 68 proizvođača sa 179 proizvoda.

Neka i Vaši proizvodi budu dio ovog prepoznatljivog jedinstvenog ličkog sustava kvalitete!

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Popularni Vigor u petak u Karlobagu

Povodom 30.godina općine Karlobag 03.prosinca koncert će u Karlobagu održati jedan od najpopularnijih glazbenih sastava grupa Vigor. Općina Karlobag tako sve želi počastiti koncertom. Podijelite

Podijelite sadržaj

Doboš torta

Doboš torta, poznatija kao dobošica, tradicionalno se pravi za velike svečanosti i blagdane. Recept je star više od 150 godina, a priprema se od ranih

Podijelite sadržaj
Play Video