Postavke
kolačića

INTRADE Dalmatinski slavuji opet u Ciboni

Na red je došao 16. veliki nastup Tomislava Bralića i klape Intrade u Ciboni 02.prosinca.

Ovi su zagrebački koncertni spektakli uoči Božića postali svojevrstan fenomen, ali i zaštitni znak ove najpopularnije hrvatske klape. Spojivši dalmatinski zvuk, odličnu atmosferu i Zagreb dobili su više od koncerta, dobili su tradiciju koja se ne propušta, i ta priča traje već 16.godina.

Publika će uskoro imati priliku uživati u njihovim najvećim hitovima, kao što su “Zora bila”, “Zalutali pogled”, “Ne mogu te prestat jubit”, ali i čuti pokoju pjesmu s njihovog novog albuma „Još bi tija“ koji se pokazao kao novi hit ovog ljeta, na hrvatskom glazbenom nebu i šire.

Uz to, Tomislavu Braliću i klapi na pozornici znaju se pridružiti i zanimljivi gosti. S njima su tako do sada pjevali Tedi Spalato, Zorica Kondža, Tony Cetinski, Petar Grašo, Nina Badrić, Meri Cetinić, Radojka Šverko… Tako će biti i ove godine.

Inače, ova godina Tomislavu Bralići i klapi Intrade bila je vrlo uspješna. Osim novim albumom, mogu se pohvaliti i radom na dokumentarnom filmu koji će izaći početkom sljedeće godine te rekordnim brojem koncerata. Posebno se ističe ljetna turneja koja je publici, osim dobre glazbe, približila i brojne hrvatske povijesne lokacije. Održali su i turneju “Večernja glasbena čarovnija” na najljepšim slovenskim trgovima. No, tradicionalnom zagrebačkom koncertu posebno se raduju.

16. put u Zagrebu i već 8. put u Ciboni – Tomislav Bralić i klapa Intrade ponovno će napraviti glazbeni spektakl za pamćenje, najavili su iz izdavačke kuće Scardona.

Evo nas opet u Zagrebu, 16 godina zaredom, 8. puta u Ciboni, u KC Dražen Petrović. Cibona je dvorana u kojoj se sve čuje, vidi… To nam je najdraža dvoran za koncerte, ni malo, ni veliko, taman za klapu Intrade! . Ove godine promoviramo i naš novi CD pa ćemo zapjevati neke nove pjesme koje je publika odabrala. Tradicija se nastavlja – Intrade, Zagreb, prosinac. Veselim se novom koncertu u Zagrebu i pozivam vas sve da kao i svake godine zajedno zapjevamo i da vas sve vidim okupljene i zagrljene s klapom Intrade, rekao je prvi slavuj popularne klape Tomislav Bralić.

Osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme. U prodaji su u sustavu Eventim.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video