Postavke
kolačića

Investiranje ministarstva kulture u Senju i Karlobagu

Ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek posjetila Karlobag i Senj kojim prigodom je održala radne sastanke s načelnikom Općine Karlobag Borisom Smojverom te gradonačelnikom Grada Senja Juricom Tomljanovićem i predsjednikom Gradskog vijeća Grada Senja Željkom Tomljanovićem, a sve na teme budućih ulaganja u kulturnu baštinu Senja i Karlobaga.

Na sastanku s ministricom u Karlobagu prisustvovao je i ličko-senjski župan Ernest Petry, kojom prigodom su obišli Kapucinski samostan i ostatke crkve svetog Karla Boromejskog, dok je s gradonačelnikom Senja Juricom Tomljenovićem i njegovim suradnicima razgovarala o bogatoj povijesno-kulturnoj baštini Senja i kreativnim idejama kulturne strategije od Kuće i parka senjskih književnika, preko uređenja multimedijalnog postava tvrđave Nehaj do proširenja knjižnice i revitalizacije Kaštela Ožegovićianum.

Podijelite sadržaj

Sutra svi putevi vode u Korenicu

Počinjemo već u 10 sati, veteranskim malonogometnim turnirom koji će se održavati na igralištu Srednje škole Plitvička jezera. U 13 sati ispred KICa u Korenici,

Podijelite sadržaj
Play Video