Postavke
kolačića

Ivan Dabo Đono, kandidat za gradonačelnika Novalje, pisao aktualnom gradonačelniku na odlasku : dozvoli ste da naš Grad nema dodatni tim hitne medicine u pripravnosti, novac građana radije koristite za promidžbu vaših “političkih dostignuća”

Poštovani gradonačelniče,nedopustivo je da ste dozvolili i do sada bezbrižno promatrali da grad poput Novalje nema dodatni tim hitne medicine u pripravnosti.Žalosno je da u Novalju u slučaju potrebe dolazi tim hitne medicine iz Paga, jer naš grad svoja proračunska sredstva radije koristi na osobnu promociju gradonačelnika i njegova “politička postignuća”, nego na sigurnost i zdravlje svojih građana.Sramotno je da gradonačelnik uviđa ovu problematiku tek nakon što ga na to natjeraju opetovane okolnosti i naš predizborni program.Neka Vaša beseda bude odraz istinite brige i skrbi za građane ovoga grada, a ne vješto iskonstruirana politička floskula za predstojeće lokalne izbore, promovirana putem medija koje skupo plaćate sredstvima gradskog proračuna, istaknuo je Ivan Dabo Đono, predsjednik GO HDZ-a Novalja i po mnogima novi gradonačelnik Novalje.

Podijelite sadržaj

Gacki sokoli pozvani na Državno prvenstvo u Poreč

Naši Gacki sokoli nastavljaju sa sportskim uspjesima. U petak su osigurali još jedan plasman na Državno prvenstvo školskih sportskih društava u Poreču. I djevojke i mladići dokazali su da im nema jačih u futsalu u Ličko-senjskoj županiji. Tako će

Podijelite sadržaj
Play Video