Postavke
kolačića

Ivan Turić Bećar, načelnik Perušića: HDZ će pobijediti u općini i županiji, a Ernest Petry biti će novi župan

Općinski odbor HDZ-a Perušić održao je danas radni sastanak općinskog izbornog stožera HDZ-a kojim je predsjedavao Ivan Turić, načelnik općine uz nazočnost kandidata HDZ-a za Ličko senjskog župana Ernesta Petryja. Na sastanku je nazočila i rođena Perušićanka saborska zastupnica Anita Pocrnić Radošević i kandidat HDZ-a za gradonačelnika Gospića Mario Stilinović.
Kako je istaknuto HDZ u općini Perušić se priprema za predstojeće lokalne izbore kako na općinskoj tako i na županijskoj razini, a na sastanku je konstatirano da će kandidat za župana Ernestu Petry uvjerljivo pobijediti na području općine Perušić, koji po baki ima i perušićke „korijene“. Petry je dobio podršku načelnika Perušića koji je uvjeren u pobjedu HDZ-a u općini, Ličko senjskoj županiji koja će dobiti novog župana u imenu Ernesta Petriya.
Kandidat HDZ-a za župana istaknuo je da će fokus njegovog budućeg rada biti zasnovan na razvoju gospodarstva i investicijskim ulaganjima u svrhu stvaranja preduvjeta za otvaranje novih radnih mjesta, a ujedno je istaknuo da je i do sada sudjelovao u mnoštvu investicijskih projekata na području Perušića i Kosinja, a jedan od najznačajnijih kapitalnih i strateških projekata koji će se realizirati na području Općine Perušić je izgradnja hidroelektrane i akumulacijskog jezera u Kosinju, koja investicija će po visini financijskih ulaganja biti najveći investicijski projekt u RH, naglasivši da će se prigodom i po završetku izgradnje hidroelektrane stvoriti preduvjeti za zapošljavanjem mnoštva lokalnog stanovništva.
Petry je na kraju istaknuo da je i do sada imao odličnu suradnju s Općinom Perušić i načelnikom Turićem, kao i da će buduća suradnja između Ličko-senjske županije s Općinom Perušić biti na partnersko prijateljskoj razini uz neophodnu suradnju s ministarstvima i Vladom RH kako bi se realizirali mnogobrojni planirani projekti koji su od primarnog interesa za lokalno stanovništvo.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Uskršnji doručak u Novalji!

Dobrodošli na naš tradicionalni 22. po redu Uskršnji doručak u Novalji! Bogata blagdanska trpeza i koncert grupe Cambi čekaju vas na sunčanom Trgu Bazilike! Ponedjeljak,

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video