Postavke
kolačića

Ivica Radošević voditelj Izbornog stožera HDZ-a Ličko senjske županije: HDZ će pobijediti, ankete služe za zbunjivanje građana

Na jučer objavljenu anketu koja je jedna u nizu anketa u ovo predizborno vrijeme oglasio se Ivica Radošević, voditelj Izbornog stožera HDZ-a Ličko-senjske županije.
„Svjedoci smo inflacije raznih anketa, među kojima je i jučerašnja, čime se naravno dovodi u pitanje objektivnost istih.
Kao što je bio slučaj s naručenim anketama koje su se objavljivale i u vrijeme prijevremenih izbora za županijsku skupštinu Ličko-senjske županije koji su se održali 2019. god., uvjereni smo kako će izborni rezultati biti u potpunosti drugačiji od onih koje predviđaju dotične ankete.
Jedini cilj ovih anketa je zbunjivanje javnosti i očito podizanje nečijeg trenutnog lošeg rejtinga. Na temelju realnih pokazatelja, od broja članova HDZ-a u našoj županiji, podrške koalicijskih partnera do potpore građana s kojima smo svakodnevno u kontaktu, sa sigurnošću možemo potvrditi kako navedene ankete ne prikazuju pravo stanje. Navedeno potvrđuju i analize te istraživanja koja sustavno provodimo.
Realno stanje je da HDZ-ov kandidat za župana Ernest Petry, kojega podupiru i HDZ-ovi koalicijski partneri na županijskoj razini – odnosno Hrvatska seljačka stranka, Hrvatska stranka umirovljenika i Hrvatska bunjevačka stranka, ima najveću potporu žitelja Ličko-senjske županije te će se isto potvrditi na izborima 16. svibnja 2021. godine.
Ovim putem želimo upoznati javnost da HDZ kao najjača politička stranka na području Ličko-senjske županije broji 8.500 članova te da je u ovome trenutku angažirano približno 1.700 volontera za prikupljanje potpisa potpore kandidatima HDZ-a, a svakim danom se povećava broj volontera i građana koji prepoznaju vrijednosti te program koji HDZ i njegovi kandidati nude” – rekao je Ivica Radošević, voditelj Izbornog stožera HDZ-a Ličko – senjske županije.

Podijelite sadržaj
Play Video

Priopćenje Jose Vrkljana

Iskreno sam se nadao da kampanja neće ići u negativnom smjeru i nisam htio kopati po prošlosti, ali sam sada prisiljen mojim dragim Gospićankama i

Podijelite sadržaj
Play Video