Iza kulisa velike Jeseni u Lici, sve smo prodali !

24.Jesen u Lici oborila je sve rekorde i visoko podignula ljestvicu manifestacija tradicijskih događanja, sajmova za cijelu Hrvatsku. Napokon je Jesen u Lici postigla razinu zahvaljujući odličnoj organizaciji i brojnim sadržajima, pa zadovoljstvu nema kraja od organizatora do izlagača pa sve do posjetitelja.

Na tragu izvornost opravdala se i ona stara narodna da gdje se konj valja i dlaka ostaje!. Tako je bilo i na ličkoj manifestaciji koja je po nekim projenama privukla u tri dana oko 25 tisuća ljudi, pa su izlagači dobro tržili. U nedjelju su neki ranije otišli kući jer su sve prodali. Na nekim štandovima vladala je danima prava jagma, kao da se nešto dijelilo besplatno. Iako cijene nisu bile male dokazalo se još jednom da svaka roba ima svoga kupca i da samo treba imati proizvoda. Dokazalo se još jednom ona stara da se isplati raditi…….

Podijelite sadržaj
Play Video

Danas je pravoslavni Uskrs – Vaskrs

Pravoslavni vjernici danas slave Uskrs – Vaskrs, najveći hrišćanski blagdan kojim se slavi vaskrsenje Isusa Hrista iz mrtvih i koji predstavlja suštinu hrišćanske vjere.Proslavi Vaskrsa,

Podijelite sadržaj
Play Video