Jadra više nije kadra !

Jedna od osoba kojoj je teško pao poraz političkog gubernatora je Jadranka Peinović Jadra. Peinović niti u snu nije očekivala da će idol izgubiti, pa je logično da se ne može pomiriti sa porazom.

Peinović je godinama bila jedna od žena od najvećeg povjerenja svrgnutog političkog gubernatora koja je godinama odrađivala svakakve poslove u koje spadaju i oni prljavi, posebno pisanje anonimnih komentara koji su imali za cilj blatiti političke protivnike i raditi na stvaranju pozitivnog imidža svrgnutog političkog gubernatora.

Peinović je godinama davala sebe, svoje znanje, vještine za idola. Po tome je postala poznata i izgradila zavidnu karijeru kao malo koja mlada žena. Peinović je jedna od osoba kojoj svrgnuti politički gubernator može biti zahvalan, jer malo je žena u Gospiću koji su poput lavice radili ono je pristala raditi.

 Svrgnuti Vožd prije nekoliko godina ciljano je zaposlio lavicu u Ličko senjsku županiju , ne kao neki stručnjak za obavljanje poslova iz domene rada županije, nego zbog odrađivanja prljavih poslova koje je radila odgovorno i koji su na kraju štetili političkom gubernatoru.

ISPEKLA ZANAT U INTERNET SEKTI

Peinović se već godinama bavi prljavim poslovima, tvrde nam bolji poznavatelji prilika nakon pada političke gubernije.

Inače, Peinović je bila istaknuta i članica Internet sekte u Gospiću, bande anonimnih komentatora koji su pisali komentare koje je naručivao svrgnuti politički gubernator.

Sekta se raspala, kako je vrijeme odmicala sve je bilo manje ljudi koji su pristajali raditi prljave poslove, no Peinović je sve do 30.svibnja ostala vjerna. Peinović se inače vodi kao zamjenica pročelnice u županiji, no opis njenog posla bio je daleko od poslova iz djelokruga Ličko senjske županije. Ono što je Peinović radila, tvrde nam zaposlenici županije nema veze sa županijom, pa kada je pala politička gubernija lavica je navodno počela razmišljati da ode iz županije, jer vidi da joj nakon svega tamo nije mjesto.Za očekivati je da će svrgnuti politički gubernator svojim utjecajem naći novi posao Peinović koja je obrisala sve tragove svoga posla, ostala su jedino dijela sa kojima će se morati nositi, jer Gospić je ipak mali grad i nikome nije uspjelo sakriti ono što radi.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

SERVIS Lička kuća privremeno zatvorena

Nacionalni park Plitvička jezera obavještava svoje cijenjene posjetitelje da će restoran Lička kuća biti privremeno zatvoren radi godišnjeg servisa prema planiranom rasporedu od 20.11. do 15.12.2023. Ova privremena obustava

Podijelite sadržaj
Play Video