Postavke
kolačića

JAVNI INTERESE ISPRED OSOBODNOG Kao hrčak !

Od kada je prije više od dvije i pol godine postao novi župan Ličko senjske županije Ernest Petry ponaša se kao “hrčak”, što mnogi primjećuju. Valjda zato što je društveni interes stavio ispred osobnog, pa stalno nešto “vuče” u Ličko senjsku županiju iz Zagreba i vodi se time da mu je na prvom mjestu društveni interes, iako su neki prethodnici kroz javni posao isključivo gledali sebe i svoj interes. Pravi je Lobist koji otvara vrata načelnicima i gradonačelnicima što i jest u domeni rada župana. Ima tu malih i velikih projekta, i kako sam kaže kada god odem u Zagreb pokušam nešto “ćoknuti”!, u čemu ima ne malih rezultata širom županije.

Tako je iz Ličko senjske županije danas najavljeno da je zahvaljujući zalaganju župana nabavljene nove  multifunkcionalne jedinice za reanimaciju novorođenčadi, tzv.”reanimacijski stolić”, u vrijednosti 22 875,00  eura. U sklopu donacije nabavljen je i aparat za ispitivanje sluha novorođenčadi  koji je već u funkciji. Ukupna vrijednost donacije iznosi 30 000,00 eura.Da je to tako često se može vidjeti po slikama sa javnih događaja.

Podijelite sadržaj
Play Video

Priopćenje Jose Vrkljana

Iskreno sam se nadao da kampanja neće ići u negativnom smjeru i nisam htio kopati po prošlosti, ali sam sada prisiljen mojim dragim Gospićankama i

Podijelite sadržaj
Play Video