JAVNI INTERESE ISPRED OSOBODNOG Kao hrčak !

Od kada je prije više od dvije i pol godine postao novi župan Ličko senjske županije Ernest Petry ponaša se kao “hrčak”, što mnogi primjećuju. Valjda zato što je društveni interes stavio ispred osobnog, pa stalno nešto “vuče” u Ličko senjsku županiju iz Zagreba i vodi se time da mu je na prvom mjestu društveni interes, iako su neki prethodnici kroz javni posao isključivo gledali sebe i svoj interes. Pravi je Lobist koji otvara vrata načelnicima i gradonačelnicima što i jest u domeni rada župana. Ima tu malih i velikih projekta, i kako sam kaže kada god odem u Zagreb pokušam nešto “ćoknuti”!, u čemu ima ne malih rezultata širom županije.

Tako je iz Ličko senjske županije danas najavljeno da je zahvaljujući zalaganju župana nabavljene nove  multifunkcionalne jedinice za reanimaciju novorođenčadi, tzv.”reanimacijski stolić”, u vrijednosti 22 875,00  eura. U sklopu donacije nabavljen je i aparat za ispitivanje sluha novorođenčadi  koji je već u funkciji. Ukupna vrijednost donacije iznosi 30 000,00 eura.Da je to tako često se može vidjeti po slikama sa javnih događaja.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Gospić još čeka povjerenika

Gospić i dalje čeka Vladina povjerenika, koji će stajati na čelu glavnog ličkog grada do izvanrednih izbora za gradonačelnika. Povjerenika imenuje Ministarstvo uprave, a u

Podijelite sadržaj
Play Video