Postavke
kolačića

Još jedna razmjena mladih u Velikom Žitniku

Od 24. – 30. listopada udruga Outward Bound Croatia održala je još jednu razmjenu mladih u edukacijskom centru u Velikom Žitniku. Na razmjeni je sudjelovalo 30 mladih u dobi od 16 do 30 godina iz Hrvatske, Italije, Grčke, Poljske i Portugala. Mladi su se aktivno pozabavili ekološkim temama –istražiti su kakvo je stanje otpada u ličkim selima Klanac i Vranovine te anketirali mišljenje lokalnog stanovništva tih sela o o gospodarenju otpadom u tom području.

Mladi su analizirali rezultate istraživanja, nakon čega su predložili održiva rješenja koja će proširiti i u svojim zajednicama kod kuće.

Mladi su se odlično zabavili na ovoj interkulturalnoj razmjeni, proveli ekološku inicijativu na razini lokalne zajednice i razgovorom i druženjem razveselili domaće stanovništvo, koje ih je dočekalo s osmijehom i sezonskim domaćim plodovima.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video

Uskrsni doručak u Senju

Pavlinski trg1.travnja 2024.g. od 09:00 sati Turistička zajednica grada Senja i Boutique hotel Bura 45ºN organiziraju Uskrsni doručak u Senju kako bi sa svojim sugrađanima

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video