Postavke
kolačića

JURICA TOMLJANOVIĆ HDZ u Senju predstavio novog gradonačelnika Senja, krasi ga odgovornost i ozbiljnost

Danas, na Dan Grada Senja i blagdan svetog Jurja, na drevnoj senjskoj tvrđavi Nehaj održano je predstavljanje HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika Senja na predstojećim lokalnim izborima gosp. Jurice Tomljanovića, dipl. ing. šumarstva, budućeg gradonačelnika grada Senja.

JURICA TOMLJANOVIĆ U DRUŠTVU GENERALA JOSIPA LUCIĆA, HDZ-OVA KANDIDATA ZA ŽUPANA ERNESTA PETRIYA I TAJNIKA HDZ SENJ ŽELJKA TOMLJANOVIĆA


Zbog epidemioloških uvjeta predstavljanje je organizirano u malom krugu najbližih stranačkih prijatelja i kolega koji kandidatu Jurici Tomljanoviću pružaju bezrezervnu podršku.
Predstavljanju su osim čelnih ljudi HDZ-a grada Senja nazočili državni tajnik u Ministarstvu branitelja Darko Nekić, državni tajnik u Ministarstvu pravosuđa i uprave Sanjin Rukavina, Predsjednik ŽO HDZ-a Ličko-senjske županije Marijan Kustić, HDZ-ov kandidat za župana Ličko-senjske županije Ernest Petry, General zbora Josip Lucić, te predsjednik GO HDZ-a Otočac Branislav Šutić.
Nakon uvodnog pozdrava domaćina, prisutnima su se obratili Marijan Kustić, kandidat za župana Ličko-senjske županije Ernest Petry, te General zbora Josip Lucić koji su u svojim govorima iskazali svoju punu podršku Jurici Tomljanoviću kao kandidatu za gradonačelnika Senja.


​Jurica Tomljanović već 25 godina vodi Upravu šuma Senj, aktualni je predsjednik senjskog HDZ-a, a u prethodnom mandatu je bio zamjenik gradonačelnika. Od listopada 2020. godine obnaša dužnost gradonačelnika Grada Senja.


„Cijeli svoj radni vijek posvećen sam djelatnosti šumarstva, Hrvatskim šumama, a posljednjih 25 godina vodim Upravu šuma Senj. Kako i na koji način ostavljam da me procijene moji djelatnici, ali i svi građani grada Senja. Znam da nastojim kvalitetno voditi upravu, ali i da svakodnevno vodim računa o klimi međusobnog uvažavanja, poštovanja svakog pojedinca, timskom radu, pouzdanosti i toleranciji, jedinstvu različitosti“ – rekao je Jurica u svom obraćanju.
U svojem govoru Jurica se zahvalio na velikoj časti koja mu je ukazana izborom njega kao kandidata za gradonačelnika, rekavši kako je to za njega velika čast, ali i velika odgovornost.
Program HDZ-a grada Senja baziran je i razvijan na aspektu kontinuiteta u provođenju strateških ciljeva razvoja grada postavljenim još u proteklim mandatima i novim projektima i programima za provođenje te iste, već poznate strategije.


„Smjernice postavljene u proteklom razdoblju, kroz različite projekte i programe su i ostvarene. Svi zajedno svjedočimo da je Senj danas ljepši i bolji nego što je bio prije, a projekti kao što su Dječji vrtić, Pavlinski trg, Spomenik braniteljima, brojne ulice i trgovi u gradu Senju i u Sv. Jurju, obnova stare jezgre, te brojni radovi na komunalnoj infrastrukturi tome i svjedoče.“
Jurica je također istaknuo kako se programom žele sačuvati i razvijati najbolji resursi jednog grada, a to su njegovi stanovnici i osobitosti prostora senjskog područja.

Aktivnosti programa HDZ- a za novo mandatno razdoblje usmjereni na sve stanovnike grada Senja: djecu i mlade; gospodarstvenike, poduzetnike i poljoprivrednike; nezaposlene i socijalno ugrožene; ranjive skupine invalida i branitelja; starije osobe i umirovljenike.
Zahvalio se na kraju Jurica još jednom svima na ukazanom povjerenju, te pozvao građane grada Senja da odabirom njega kao kandidata i liste Hrvatske demokratske zajednice na izborima izaberu ljude koji znaju i hoće.

(A.P.)

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Uskršnji doručak u Novalji!

Dobrodošli na naš tradicionalni 22. po redu Uskršnji doručak u Novalji! Bogata blagdanska trpeza i koncert grupe Cambi čekaju vas na sunčanom Trgu Bazilike! Ponedjeljak,

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video