Postavke
kolačića

KADA LIPO POSTANE POLI Gdje je nestao Milinović ?

Gdje je nestao Milinović ?, na Viru je ! jedan je komentara posljednjih dana u Gospiću na evidentni proces, po pjesmi Đorđa Baleševića, sustajem, odustajem.

Milinović je gotovo godinu dana bio u svojoj kampanji, u misiji političkog samo preživljavanja i očekivano umorio se, jer mnogi su se čudili od čega je i što ga drži, jer to što je 20 godina radio Milinović takvi se rađaju, jednom u 100 godina.

LIPO POSTALO POLI

Lipo je kako je nazvala rodica Milinovića postalo Poli. Lički politički sokol koji je polomio krila kada je išao rušiti vrh HDZ-a u Zagrebu i Andreja Plenkovića, nakon 20 godina političke gubernije je pokušao stara krila zamijeniti novima, no kopija nikada nije bila orginal, pa i u Milinovićevom političkom eksperimentu gdje je oko sebe okupio pokazale su imena ljudi na lista u općina i gradovima, svega i svačega.

Na kraju od velikog “domoljublja” po sistemu da “zlo vrijeme natjera orla da sa kokošima spava “, osim otpadnika iz HDZ-a, nekadašnjih političkih neprijatelja, svojih političkih žrtava, došao da mu od svih Hrvata, Srbin budu kandidat za načelnika. To nikako ne ide sa dosadašnjim imidžom, krunicom, crkvom,zvonom, što nije strano za normalnu politiku i državu, grad, općinu, već je strano tijelo za Milinovića koji je na lažnoj borbi protiv crvenih, komunjara i Srba 20 godina bio politički Bog i batina Ličko senjske županije.

Krajnja priča oko Darka Mlinovića još je uvijek obavijena velom tajni.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Uspjesi su mnogobrojni i veliki!

Dosadašnja postignuća naše Vlade jamstvo su da ćemo ispuniti najave iz Izbornog programa ZaSveIzazove! Andrej Plenković: Uspjesi su veliki, mnogobrojni, opipljivi. I nije riječ samo

Podijelite sadržaj

Uskrsni odmor na Plitvičkim jezerima

Za sve vas koji volite provesti praznike u prirodi, Uskrs je savršena prilika za iskoristiti ugodno vrijeme i posjetiti jedan od najljepših europskih parkova na

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video