KADA LIPO POSTANE RUŽNO : Ante Dabo i Stjepan Kostelac optužuju Milinovića za poraz

Raspao se u sto komadića Darka Milinovića projekt Lipo. Lipo je postalo ružno nakon izbornog fijaska u drugom krugu izbora.

Milinović je doživio izborni brodolom i svi koji su se vozili u kolima su ispali izborni gubitnici, dokazuju to izborni rezultati. Najbolje znaju oni koji su pali na izborna obećanja Milinovića, a činjenica da mnogi da se nisu petljali sa svrgunutim političkim gubernatorom bolje bi prošli. Visoku cijenu “drugovanja” sa Milinovićem skupo su platili pravnik iz Republike Srpske Ante Dabo u Novalji i veterinar Stjepan Kostelac u Otočcu koji nakon izbornog debakla proklinju dan kada su išli u politički pakt sa Milinovićem, pa očekivano i Dabo i Kostelac optužuju Milinovića za izborni brodolom, dok Milinović Dabu optužuje za neuspjeh. Za optužbe protiv Kostelca nema razloga, jer u dva kruga u Otočcu uvjerljivo je pobijedio i da se pitalo Otočca Milinović bi ostao župan.

Stjepan Kostelac najveća je žrtva Milinovića jer Milinović je podrškom i paktom odnio pobjedu.

Kostelac danima plače što je išao u pakt sa Milinovićem, dok nesuđeni Pop u Novalji “sanja” Milinovića i proklinje dan kada je pristao na pakt. Doduše, u drugom krugu Dabo je pokušao spasiti što se spasiti da, pa je Milinovića isparao sa svojih predizbornih plakata, jer mu je bilo ružno biti na slici sa političkim gubernatorom. Tko je kome kumovao u porazu, još će se otkrivati, a jedino je ostalo zajedničko da su Milinović, Ante Dabo i Kostelac trolist gubitnika i politička prošlost.

Lipo je postalo ružno.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video