Postavke
kolačića

KAKAV USPJEH Lička kuća među TOP 10 restorana u svijetu

Restoran Lička kuća, smješten na ulazu u Nacionalni park Plitvička jezera, ponosno objavljuje da je dobitnik ugledne nagrade Travelers’ Choice® 2023 od strane Tripadvisora®. Ova prestižna nagrada svrstava Ličku kuću među top 10% restorana na svjetskoj razini, pružajući nezaboravno iskustvo posjetiteljima.

Restoran Lička kuća postao je gastronomska destinacija unutar Nacionalnog parka Plitvička jezera, a priznanje dolazi kao rezultat iznimno pozitivnih recenzija i dojmova posjetitelja. Zahvaljujemo se svima koji su doprinijeli ovom izvanrednom uspjehu. Lička kuća spaja iskonsku ljepotu Like s vrhunskom gastronomijom.

Koristeći prehrambene proizvode lokalnog podrijetla, nudi jela poput janjetine, pastrve sa žara i domaćeg krumpira iz Like. Sve se priprema s posebnom pažnjom, od vlastitih temeljaca do ručno proizvedene tjestenine i slastica, bez upotrebe aditiva ili umjetnih pripravaka. Chefovi Ličke kuće kreiraju inovativne interpretacije autohtonih jela, kombinirajući tradicionalne okuse s suvremenim pristupom. Posjetitelji mogu uživati u ličkoj juhi, teletini ispod peke, pastrvi i mnogim drugim specijalitetima, dok otkrivaju bogatstvo kulinarske baštine Like. Doživite gastronomsku avanturu u prekrasnom okruženju Ličke kuće, gdje otvoreno ognjište, pucketanje vatre i mirisni začini stvaraju nezaboravno iskustvo koje vodi kroz stoljeća tradicije ličkog kraja. Hvala vam na podršci, radujemo se što ćemo i dalje biti vaša destinacija iz snova.

Svake godine Tripadvisor prepoznaje omiljene restorane diljem svijeta na temelju recenzija i ocjena prikupljenih tijekom prošle godine. Njihova mišljenja i priče pomogli su da osiguramo svoje mjesto u 10% najboljih.

Čestitke dobitnicima nagrade Tripadvisor Travelers’ Choice Best of the Best za 2023. godinu“, rekao je John Boris, glavni direktor za rast u Tripadvisoru. “Porast putovanja koji smo vidjeli tijekom protekle godine dodatno je pojačao konkurenciju. Plasman među najboljima od najboljih pokazuje da ste pružili iznimna iskustva onima koji su najvažniji: vašim gostima. S promjenjivim očekivanjima, nastavkom nedostatka radne snage i rastućim troškovima, ovo nije nimalo jednostavan zadatak i impresioniran sam otpornošću i sposobnošću prilagodbe industrije turizma i  ugostiteljstva. Nazdravimo za još jednu uspješnu godinu!”, ističu u NP Plitvička jezera.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video