Postavke
kolačića

Kako je Milinović Marija Barkovića optužio da je izdajnik HDZ-a

Nakon Ante Dabe, gradonačelnika Novalje, Stjepana Kostelca gradonačelnika Otočca, još je jedan bivši hadezeov gradonačelnik Otočca Mario Barković, Darku Milinoviću je postao saveznik. Milinović i dalje nastavlja okupljati one koje je tretirao kao političke neprijatelje, bio godinama u sukobima, ponižavao ih, vrijeđao. Novi slučaj bivšeg gradonačelnika Otočca Marija Barkovića više govori o samome Barkoviću, nego o Milinoviću, jer Milinović je poznat po nemilosrdnom obračunavanju i ponižavanju svih onih koji nisu se vozili u njegovu autobusu politike.

MILINOVIĆ ME OPTUŽIO DA SAM IZDAJNIK HDZ-a

Barković je na svojoj koži osjetio vladavinu Milinovića, pa mnoge posebno u Otočcu čudi da je Barković odlučio obrisati prošlost odnosa sa Milinovićem, što u konačnici najviše šteti HDZ-u koji sa likovima poput “Super Marija” gubi se u mlinu političkih spletki Milinovića. Barković je prešao preko prljave izjave da je Izdajnik i drugih javnih blaćenja.  Pred svim izaslanicima nazivati mene izdajnikom člana HDZ-a samo zbog toga jer ne želim glasovati po njegovoj volji nego po svom izboru, žalio se ne tako davno Barkovića na Milinovića koga je tada Barković optužio da mu je Gacka dolina zadnja rupa na svirali.

ŠTO SE KRIJE IZA SAVEZNIŠTVA ?

Još do kraja nije jasno što se krije nakon svega iza savezništva između Milinovića i Barkovića. Osim interesa kroz funkcije, upućeniji tvrde da Milinović sa nečim “drži” Barkovića,a mnogi drže da se radi o izdavanjima građevinskih dozvola od strane Barkovića.Nakon novih otkrića Barkovića u Otočcu u HDZ-u tretiraju kao stranačkog spavača koji odrađuje prljave poslove.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Uskrs na Rivijeri Crikvenica

Opušten ambijent uz more, toplo proljetno sunce, neodoljivi mirisi i boje prirode koja se budi, ugodno društvo i dašak tradicije formula su za sjajan provod. 30.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video