Postavke
kolačića

KAKO TO, ZAŠTO TO Supruga ličkog poslijeratnog političkog profitera kupila je 100 000 eura dionica tvrtke Lavčević u vrijeme vladavine osuđenog političkog profitera Ive Sanadera

Blaženka Milinović supruga poslijeratnog ličkog političkog profitera  Darka Milinović, kupila je dionice tvrtke Lavčević iz Splita u tadašnjoj vrijednosti od 750 000 kuna, ili danas oko 100 000 eura u vremenima vladavine najvećeg osuđenog političkog profitera Hrvatske Ive Sanadera.

Dionice su kupljene u vrijeme kada je jedan od najbližih Sanaderovi ljudi tada bio Darko Milinović koji je za vrijeme te mračne političke strane Hrvatske bio potpredsjednik Vlade i ministar zdravstva.

Istrage oko kupnje tih dionica u ta vremena, od onoga tko ih je kupio, od koga, kako, i na koji način bacaju mnoge sumnje. Supružnici Milinović o tim vrijednim dionicama malo su pričali u javnosti, iako su primjerice javnosti do detalja obrazlagali kako su i od čega sagradili milijune eura vilu sa bazenom u Gospiću koja je godinama bila meta nacionalnih medija, sa pitanjem baš kao i oko dionica odakle novac, odakle milijuni.

Priča se vraća na početak.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video