Postavke
kolačića

Kakve veze ima politika sa divljanjem u bolnici Gospić ?

Sinoćnje divljanje nećaka Darka Milinovića, točnije sina Milinovićeve sestre je prebačeno na polje politike, pa je Milinovićev nećak “platio cijenu” divljanja tako što je izbačen iz Milinovićeve stranke. Kakve veze ima divljanje u javnoj zdravstvenoj ustanovi sa nekom strankom i politikom. Milinović je opet u vatru ubacio svoga tajnika koji je gle čuda brzo reagirao i izbacio Milinovićeva nećaka iz stranke kako se ne bi narušio ugled stranke koja okuplja bivšu zlatnu mladež gospićke političke gubernije koja već 20 godina radi što hoće i nitko im ništa ne može i koja je jednim krakom okuplja oko Milinovića.

MILINOVIĆEVO RUGANJE

Umjesto da se osobno javio i izrazio žaljenje što se sinoć dogodilo u općoj bolnici Gospić, Milinović je ispod radara išao pisati jeftini pamflet, kako bi javnosti poručio da je cijena divljanja svoga nećaka izbacivanje iz njegove stranke. Sramotno je što je Milinović liječnik u istoj bolnici i što vrijedi ona stara da nećak nije imao prava razbijati javne stvari koje mu nije ćaća kupio, pa Milinović prodavanjem fora o izbacivanju iz svoje stranke opet pokazao svoju silu. Postavlja se pitanje da nečiji drugi nećak od neke sirotinje radio što je sinoć radio Milinovićev nećak, da li bi se Milinović oglasio da ga treba izbaciti iz neke stranke ili bi održao tiskovnu i tražio od institucija da obave svoj posao. Da je sila u pitanju svjedoči i objava na društvenim mrežama Milinovićeve sestre, majke od nestašnog bolničara koja je slučaj komentirala slično kao Milinović da podržava izbacivanje sina iz stranke kako ne bi štetio ugledu pobjedničkog puta stranke, što je za Milinovićevu sestru puno važnije nego žaliti da je baš njezin sin divljao po bolnici. Komentar je Milinović brzo uklonio.

Nameće se pitanje što je bio povod nećakovom divljanju, koje nije prvi puta, i je li po srijedi da i Nećak vidi ono što mnogi mladi u Gospiću odavno vide.

Milinović je pamfletom o izbacivanju svoga nećaka iz svoje stranke političkog spašavanja, udario dobar šamar vrijednim liječnicima, medicinskom osoblju Opće bolnice Gospić koji moraju šutjeti divljanja i nedolična ponašanja i dalje biti taoci bolesnih političkih ambicija u koje ide i divljanje po bolnici.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video