Postavke
kolačića

Kandidati HDZ-a u Ličkom Novom

Održan je radni sastanak TO HDZ-a Lički Novi na kojem su nazočili kandidat za gradonačelnika grada Gospića Mario Stilinović i kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Anela Serdar Pašalić kao i dio užega stožera. Poštujući epidemiološke naputke radni sastanak prošao je u veselom i konstruktivnom ozračju.

Na početku se nazočnima obratio domaćin, Milan Štimac, predsjednik TO HDZ-a Lički Novi s pozdravnim i prigodnim riječima kandidatu Stilinoviću i njegovim najbližim suradnicima kao i članicama i članovima TO HDZ-a Lički Novi.

U svom obraćanju kandidat za gradonačelnika Mario Stilinović, predstavio temeljne odrednice programa i budućega djelovanja. Iz već dobro poznatih smjernica razvoja i ulaganja u grad Gospić, Stilinović je posebno istaknuo potrebe razvoja sela kao i kvalitetniju suradnju gradske uprave s mještanima.

Kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Anela Serdar Pašalić, uz riječi zahvalnosti na večerašnjem radnom sastanku, istaknula je da je sada bitno prepoznati HDZ i Vladu RH putem kojih se mogu realizirati svi zacrtani ciljevi i programi.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video