KARLOBAG/NOVALJA : Ministar policije podržao Petrija, Smojvera i Dabu Đona

Danas je Ličko-senjsku županiju posjetio Davor Božinović, ministar unutarnjih poslova i međunarodni tajnik HDZ-a kako bi dao potpore HDZ-ovim kandidatima, Ernestu Petryju u kandidaturi za župana Ličko-senjske županije, Ivanu Dabi Đonu u kandidaturi za gradonačelnika Grada Novalje i Borisu Smojveru u kandidaturi za načelnika Općine Karlobag.

Ministar Božinović najprije je posjetio Karlobag gdje je održao radni sastanak s članovima HDZ-a Karlobag, na kojem su uz članove OO HDZ-a Karlobag nazočili Marijan Kustić – predsjednik ŽO HDZ-a LSŽ, Ernest Petry – tajnik ŽO HDZ-a LSŽ i kandidat za župana, Ivan Tomljenović – predsjednik OO HDZ-a Karlobag i Boris Smojver – kandidat za načelnika Općine Karlobag.

U ugodnom razgovoru analizirani su rezultati prvog kruga izbora u Karlobagu na kojima je HDZ ostvario većinu u Općinskom vijeću, dok je svega nekoliko glasova nedostajalo Borisu Smojveru za pobjedu u prvom krugu za dužnost načelnika Općine. Zaključak sastanka je da će kandidat Smojver uvjerljivo pobijediti u drugom krugu izbora za dužnost načelnika Općine Karlobag.

U poslijepodnevnim satima Davor Božinović susreo se i s članovima HDZ-a Novalje, na kojem su uz članove GO HDZ-a Novalja nazočili Marijan Kustić – predsjednik ŽO HDZ-a LSŽ, Ernest Petry – tajnik ŽO HDZ-a LSŽ i kandidat za župana te Ivan Dabo Đono – kandidat za gradonačelnika Grada Novalje.

Analizirani su rezultati prvog kruga izbora u Novalji na kojima je HDZ dobio najviše vijećnika te je u postizbornom dogovoru s HSS-om osigurao većinu u Općinskom vijeću. Također je naglašeno da u prvom krugu izbora nadmoćnu prednost za izbor gradonačelnika ima Ivan Dabo Đono te se u nedjelju očekuje pobjeda HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika Grada Novalje.

Ministar MUP-a i međunarodni tajnik HDZ-a Davor Božinović na kraju posjeta izjavio je da je uvjeren da će nakon velebnih pobjeda HDZ-a u prvom krugu izbora na području Ličko-senjske županije, HDZ sa svojim kandidatima pobijediti za župana Ličko-senjske županije kao i za gradonačelnika Grada Novalje i Općine Karlobag te je zamolio građane da izađu u što većem broju na izbore za boljitak cjelokupne Ličko-senjske županije kao i svih gradova i općina u županiji, te da će novoizabrani dužnosnici imati odličnu suradnju s svim ministarstvima i Vladom RH, kako bi se pokrenulo gospodarstvo, ostvarili uvjeti za nova radna mjesta i spriječilo iseljavanje iz Ličko-senjske županije koja je najljepša županija u Republici Hrvatskoj.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Izašao 28.broj časopisa Vila Velebita

Iz tiska je izašao 28.broj časopisa Vila Velebita. Časopis izdaje Udruga Ličana Vila Velebita iz Zagreba. Klikom OVDJE pročitajte što piše…. Podijelite sadržaj

Podijelite sadržaj

OKO KAMERE Stranci drže lopatu !

U Lici je do samo prije nekoliko godina bila prava rijetkost na gradilištima vidjeti strane radnike. No posljednjih godina sve ih je više na svim

Podijelite sadržaj
Play Video