KAVALIR Župan novoj MISS Županije poklonio buket cvijeća

Na ovogodišnjoj priredbi „Jesen u Lici” među novim sadržajima održan je prvi Lika fest te izbor za Miss Ličko-senjske županije za Miss Hrvatske.

U kabinetu ličko-senjskog župana održan je danas prijem na kojemu su osim župana Ernesta Petryja sudjelovali njegova zamjenica Jasna Orešković Brkljačić i kao gošća novoizabrana Miss Ličko-senjske županije Tia Stilinović, učenica Gimnazije Gospić.

Župan Petry sažeo je svoje utiske s izbora Miss Ličko-senjske županije.

–Iznimno mi je drago što će Tia predstavljati Ličko-senjsku županiju na izboru za Miss Hrvatske. Tia je Gospićanka sa svega 17 godina. Zato smo i priredili ovaj prijem kako bismo joj se još jednom zahvalili na sudjelovanju na izboru za Miss gdje je bila najmlađa i najuspješnija natjecateljica u kategoriji Ličko-senjske županije.

Tia, želim ti puno uspjeha i sreće. Tiu poznajem od kada je bila malena curica, što nam svima pokazuje kako uvijek ima ljudi s ovih prostora koji će uspješno predstavljati našu županiju. Hvala ti što si se prijavila za ovo natjecanje i još jednom čestitam što si pobijedila. Ovaj današnji prijem ima i treću svrhu, a to je da budeš u svojoj skromnosti malo više PR-ovski istaknuta i da ti mi barem malo pomognemo u tvojoj afirmaciji.

U narednom razdoblju ćeš svakako imati još obaveza kao Miss naše županije i iskreno sam uvjeren da si dorasla svim zadaćama koje se pred tebe budu stavljale, ustvrdio je župan Ernest Petry i ličko-senjskoj missici uručio grb Ličko-senjske županije i buket cvijeća.

Nakon županovog govora Tia Stilinović se kratko obratila domaćinima i novinarima.

–Prije svega vam zahvaljujem na pozivu i prilici da kažem nekoliko riječi. Tijekom izbora za Miss Ličko-senjske županije imala sam mnoštvo privatnih obaveza i sve mi se dogodilo na brzinu, da ne kažem šokantno. Zato sam iznimno zahvalna svim organizatorima na pobjedi i svemu što se na izboru dešavalo. Nadam se da ću imati sreće u nadolazećem Izboru za Miss Hrvatske, rekla je Tia, dodavši kako joj je životna želja nastaviti školovanje i završiti farmaciju.

Budući da je njezin did bio najveći pobornik Tiinog nastupa na izboru za Miss Ličko-senjske županije, njemu su danas opet poslani najveći pozdravi.

U Nacionalnom parku Plitvička jezera narednoga tjedna okupit će se izabrane missice iz svih županija. Tijekom tri dana snimat će se promidžbeni materijali, učiti detalji koreografija za završnu svečanost i stjecati nova znanja i iskustva vezana uz izbor ljepote.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Župan primio darivatelje krvi

Ličko-senjski župan Ernest Petry održao je prijem za dobrovoljne darivatelje krvi. Prijem je organiziran uoči današnjeg dana Dobrovoljnih darivatelja krvi, te povodom 70. obljetnice dobrovoljnog

Podijelite sadržaj

Podržimo osmjeh velikih boraca!

25.10. Međunarodni dan svjesnosti o niskom rastu! Pokrenimo lavinu da povjerenstvo KBC-a Zagreb i Split odobre prijeko potreban lijek VOXZOGO! Molim Vas dijelite u što

Podijelite sadržaj
Play Video