Kod nas su svi gosti dobro došli

 Dužnost mi je reagirati na gnjusan pokušaj omalovažavanja naših djelatnica, Ivane Krmpotić i Katarine Šop.

Dajem Vam na znanje da su navedene djelatnice kod nas radile daleko prije početka lokalnih izbora, te nitko nije postao konobar nakon provedenog prvog kruga lokalnih izbora.

Želimo istaknuti da su Ivana Krmpotić i Katarina Šop studentice koje rade preko student servisa te ih kao mlade, sposobne i vrijedne podržavamo u svim njihovim aktivnostima kao i ostale djelatnice koje zapošljavamo.

Također je bitno napomenuti da su u zadnje tri godine naši gosti bili bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, aktualni predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović, predsjednik stranke Domovinskog Pokreta, gospodin Miroslav Škoro, bivši predsjednik stranke SDP-a Davor Bernardić te mnogi drugi dužnosnici s kojima naše djelatnice imaju zajedničku fotografiju.

Samim time dajemo na znanje da objavljena fotografija na Vašem portalu nema nikakve veze s lokalnim izborima, da goste i naše zaposlenice ne biramo po boji političkog dresa, te da su kod nas svi dobrodošli.

Za kraj vam želim reći da pokušaj omalovažavanja mladih osoba govori puno više o Vama i Vašem novinarstvu nego o njima, ističe Direktor Katarina Kreković-Šimunić.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

OTOČKE BADMINTAŠICE ŽUPANIJSKE PRVAKINJE

U petak se naša školska sportska dvorana pokazala sretnim terenom za naše badmintašice, Alani Draženović, Mariju Orešković, Magdalenu Šepac i Melani Pielić, koje su izborile nastup na državnoj

Podijelite sadržaj
Play Video