Postavke
kolačića

Kod Vidovca napao trojicu policajaca

Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske i Policijske postaje Gospić dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom iz Gospića zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo prisile prema službenoj osobi  

Sumnjiči se da je 9. ožujka 2023. godine u 16,10 sati na ugibalištu uz državnu cestu broj 25, u mjestu Vidovac, Općina Karlobag, fizički napao trojicu policijskih službenika, pokušavajući ih spriječiti u daljnjem obavljanju poslova iz nadležnosti policije.

Policijski službenici su lakše ozlijeđeni, a osumnjičenik je uhićen, doveden pritvorskom nadzorniku, te je protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava.

Protiv osumnjičenika su podneseni i optužni prijedlozi nadležnom sudu jer je 4. ožujka 2023. godine u 12,30 sati u Gospiću bez povoda i razloga vikao i galamio na 47-godišnjakinju i 44-godišnjaka iz Gospića.

Sumnjiči se da je počinio i prekršaj iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja jer je 5. ožujka 2023. godine u 00, 40 sati u Gospiću prišao 47-godišnjaku iz Gospića i iz jakne izvukao nož te je tako oružje kategorije D na javnom mjestu učinio vidljivim drugom građaninu kojeg je to uznemirilo, nakon čega se osumnjičenik udaljio.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Proljetni festival u Plitvičkim dolinama!

Za vrijeme nadolazećeg Proljetnog promotivnog tjedna u Nacionalnom parku Plitvička jezera imat ćete priliku uživati u posjeti Javna ustanova Baraćeve špilje po promotivnim cijenama ulaznica

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video