Konstituirajuća sjednica Temeljne organizacije HDZ-a Gospić

Održana je konstituirajuća sjednica Temeljne organizacije HDZ-a Gospić.

.Nazočnima se obratio predsjednik GO HDZ-a grada Gospića Mario Stilinović koji je čestitao izabranim članovima te naglasio važnost Temeljnih organizacija u radu stranke. Predsjednik TO HDZ-a Gospić Joso Živković izvijestio je nazočne o provedbi izborne Skupštine te je istaknuo da slijedi intenzivniji rad s članstvom.
Pozvao je članove HDZ-a da mogu svake srijede doći u prostorije stranke u vremenu od 18 do 21 sat kako bi iznijeli svoje prijedloge za bolji i uspješniji rad, a svi zainteresirani mogu se uključiti i u rad strukovnih odbora stranke.

Prije početka konstuirajuće sjednice članovi TO HDZ-a Gospić zapalili su svijeće kod biste dr. Franje Tuđmana i spomenika Hrvatskim braniteljima te na gradskom groblju kod centralnog križa i na grobu utemeljitelja i prvog predsjednika HDZ-a Gospić, Miroslava Petryja.

Podijelite sadržaj
Play Video

Danas je pravoslavni Uskrs – Vaskrs

Pravoslavni vjernici danas slave Uskrs – Vaskrs, najveći hrišćanski blagdan kojim se slavi vaskrsenje Isusa Hrista iz mrtvih i koji predstavlja suštinu hrišćanske vjere.Proslavi Vaskrsa,

Podijelite sadržaj
Play Video