Postavke
kolačića

Korenica i Novi Vinodolski pobjednici Dječjeg malonogometnog turnira Senj 2022


Mlade nogometne momčadi iz Korenice i Novog Vinodolskog osvojile su Dječji malonogometni turnir Tenis Senj 2022. Natjecanje se odvijalo u dvije kategorije. Novljani su bili najbolji u kategoriji 2011/2012. godišta, a Koreničani u kategoriji 2009/2010.
Drugoplasirani u starijoj kategoriji bili su nogometaši Perušića, dok je treće mjesto osvojila VIA Senj. U mlađoj kategoriji je u finalu Novi Vinodolski bio bolji od Gospića, dok je Korenica osvojila treće mjesto.
“Ove smo godine skupili 12 ekipa, od čega ih je sedam bilo iz Senja, po dvije u svakoj
kategoriji. Cilj nam je da se ovaj turnir za djecu održava svakog ljeta te da privučemo još i veći broj ekipa”, rekao je Tomislav Lončarić, jedan od organizatora dječjeg tunira pa dodao: Dojmovi su odlični, treneri, djeca i roditelji izrazili su zadovoljstvo i nadam se da sljedeće godine, uz pomoć Grada i Županije, možemo podići dječji turnir na još višu razinu. Posebna zahvala ide i senjskim privatnim firmama koji su nesebično pomogli da se ovaj turnir održi.” Dječji malonogometni turnir Tenis Senj 2022 privukao je ukupno 12 momčadi. Osam ih je igralo u kategoriji 2011/2012., a četiri u kategoriji 2009/2010. Nagradu za najboljeg igrača u mlađoj kategoriji osvojio je Andro Topić iz Novog Vinodolskog, njegov suigrač Matija Uremović proglašen je najboljim golmanom, a najbolji je strijelac Lukas Devčić iz Gospića.
U starijoj je kategoriji najboljim igračem proglašen Dario Špehar, najbolji strijelac bio je Luka Lopac, a najbolji golman Vilim Bobinac.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video