Postavke
kolačića

KRAH Posljednji predsjednik Titove omladine u Gospiću nije se uspio “prodati” Domovinskom pokretu

Darko Milinović, lički poslijeratni politički profiter i posljednji predsjednik Titove omladine u Gospiću nije se uspio visoko ugurati na listu Domovinskog pokreta u 7. Izbornoj jedinici što mu je bio plan za mogući politički povratak nakon što je izbačen iz HDZ-a. Da jest pojavio bi se u subotu na Saboru Domovinskog pokreta u Lisinskom. Milinović je u dijelu javnosti bio poželjna politička udavača malim strankama na skorašnjim predsjedničkim izborima, pa je sada upitno hoće li se u zadnji čas “utrpati” na koju listu i nakon izbacivanja iz HDZ-a pojaviti se na parlamentarnim izborima sa svojom strankom LIPO koja broji autobus članova. Milinović se ciljano nudio Domovinskom pokretu procjenjujući da ima neke šanse na izborima, no fore o lažnoj snazi nisu upalile.

FORE O LAŽNOJ POPULARNOSTI NISU PROŠLE

Milinović se mjesecima “prodavao” kao osoba koja sa sobom vuče famoznih 10 000 glasova koje je dobio na zadnjim lokalnim izborima za župana kada je izgubio od protukandidata Ernesta Petrya, no tim “forama” o zadržavanju političke snage nije nasjeo Domovinski pokret, jer su očito dobro snimili trenutno snagu bivšeg predsjednika Titove omladine u Gospiću koga mnogi nisu nikako mogli povezati sa Penavom, Ćipom Mlinarićem i drugima, a mnogi za stolom da se uspio prodati ne bi mogli zamisliti poslijeratnog ličkog političkog profitera sa Mislavom Kolakušićem koji sa Domovinskim pokretom ide u koaliciju. Mnogi će reći da je Milinović definitivno završio svoju burnu političku karijeru. Jedino se još nada i počeo sanjati da će Plenković i HDZ izgubiti parlamentarne izbore i da će se pokušati vratiti u HDZ bez koga je pokazalo se poslijeratni politički profiter kao riba na suhom.

Prije nekoliko dana sa Milinovićem se sprdao ličko senjski župan Ernest Petry pišući o nekom autobusu u kome tamo neko sam “peva”, aludirajući na posljednjeg predsjednika Titove omladine u Gospiću.

www.slobodnalika.com, sve otkrivam sve pokriva

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video

U Udbini otvoren Srpski kulturni centar

SRPSKO narodno vijeće (SNV) svečano je otvorilo Srpski kulturni centar (SKC) Udbina, centralnu kulturnu (manjinsku) instituciju za taj dio Like, jedan od 40-tak sličnih projekata

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video