Postavke
kolačića

KRALJ LOVE : Županija nema za “miša otrovat” a Milinović bi Starčeviću dao financijsku pozajmicu

Darko Milinović, župan na odlasku i dalje nastavlja skupljati jeftine fiktivne političke bodove. Hvaleći se kako je ličko senjska županija postala bogata i puno novca od kada je on župan, a javna je tajna da ličko senjska županija već godinama nema za “miša otrovati”, pa je Milinović u ludilu fiktivnih predizbornih obećanja, tako nudi Gradu Gospiću i gradonačelniku Karlu Starčeviću kao bogataš sirotinji financijsku pozajmicu da zaposlenici u gradu Gospiću budu sretni kao zaposlenici županije da nakon što je prošao Uskrs dobiju Uskrsnicu jer je županija kako “spasitelj” Milinović obmanjuje javnost u suficitu od čak 6,5 milijuna kuna.

Spreman sam pomoći kratkoročnom pozajmicom ako je gradonačelnik zatraži, te omogućiti da i gradski djelatnici koliko-toliko budu sretni. Očekujem da će Karlo Starčević napokon odustati od podjela koje radi u ovom gradu, te da će zatražiti pozajmicu, napisao je Milinović koji svaki dan drugo priča o stanju financija. Tako je prošle godine u Teslinom parku u Smiljanu na proslavi Dana grada Gospića plakao i žalio se pred biskupom da je Županiju pogodila korona i da su prihodi županije pali 40%. Prije dva dana u Jutarnjem listu je otkrio da je županija od prošle Vlade ostala zakinuta za 13 milijuna kuna i onda nakon svega “uskrsnuće” županije i suficit od čak 6,5 milijuna kuna, pa ispada da Milinović uz sve drugo što jest , je i financijski mađioničar, pa se u Gospiću šale da Milinović u županiji od osim pisanja članaka o svojim uspjesima, i neuspjesima političkih protivnika ima malu tvornicu u kojoj pravi lovu, koje se dijeli šakom i kapom. Stvarnost je ponešto drugačija jer Milinović skriva pravu financijsku sliku Ličko senjske županije koja je katastrofalna, kao posljedica nerada.

Podijelite sadržaj

Sutra svi putevi vode u Korenicu

Počinjemo već u 10 sati, veteranskim malonogometnim turnirom koji će se održavati na igralištu Srednje škole Plitvička jezera. U 13 sati ispred KICa u Korenici,

Podijelite sadržaj
Play Video