KRASNO: Povodom Dana planina predavanje Brune Šimleše

Povodom 11. prosinca i obilježavanja ”Međunarodnog dana planina Nacionalni Park Sjeverni Velebit 10. prosinca 2021., u 16:00 sati, u Krasnu u Centru za posjetitelje Kuća Velebita organizira predavanje Brune Šimleše: Avantura života – 22 dana planinarenja od Istre do Knina.

Supružnici Bruno i Maja Šimleša u 22 dana propješačili su 515 kilometara Via Adriatica staze, od Rta Kamenjak do Knina,Bruno kaže kako im je to bila avantura života.

Na Via Adriaticu krenuli su 16. kolovoza, a ovom akcijom poznati zagrebački sociolog, pisac i predavač skuplja donacije za psihološku pomoć onkološkim pacijenticama, od čega 100 posto prihoda ide Udruzi Sve za nju, kojoj pomaže godinama.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Popularni Vigor u petak u Karlobagu

Povodom 30.godina općine Karlobag 03.prosinca koncert će u Karlobagu održati jedan od najpopularnijih glazbenih sastava grupa Vigor. Općina Karlobag tako sve želi počastiti koncertom. Podijelite

Podijelite sadržaj

Doboš torta

Doboš torta, poznatija kao dobošica, tradicionalno se pravi za velike svečanosti i blagdane. Recept je star više od 150 godina, a priprema se od ranih

Podijelite sadržaj
Play Video