OHOHOOOO Kristina Prša zamjenica gradonačelnika Gospića : Grad nema nikakvih dugovanja prema Zajednici sportova grada Gospića

Sudski spor Zajednice sportova Grada Gospića sa gradom Gospićem koji financira tu sportsku organizaciju bila je i tema redovne sjednice Gradskog vijeća.

Zamjenica gradonačelnika Kristina Prša istaknula je kako se Grad Gospić u proteklom vremenu o samom radu Zajednice sportova grada Gospića više puta službeno očitovao o nepravilnostima u njihovom radu. Radi se o ukupnom iznosu od 97.424,68 kn duga koji, kako je Prša istaknula, ne postoji zajedno sa kamatama. Kad se utvrde propusti u vezi ovog slučaja odnosno spora, uslijedit će pismeno očitovanje i to će se prijaviti, istaknula je Prša koja je tako bacila sumnju da li Grad Gospić uopće duguje navedeni iznos Zajednici sportova grada kako je u javnosti tvrdio njezin predsjednik Nikola Starčević.

Zamjenica gradonačelnika Kristina Prša je pojasnila da se isplate vrše po podnesenom zahtjevu i prema Zakonu o fiskalnoj odgovornosti i internim Pravilnikom Grada Gospića iz 2015. godine, te je ponovila da Grad nema nikakvih dugovanja prema Zajednici sportova Grada Gospića.

Podijelite sadržaj