Postavke
kolačića

Kristina Prša zamjenica gradonačelnika Gospića : Moj politički put zauvijek i u svakom obliku prestaje

Dragi sugrađani, poštovani suradnici, cijenjeni poslovni partneri,

s obzirom da je gradonačelnik gospodin Karlo starčević povukao proračun, uskoro će Odlukom Vlade RH biti imenovan povjerenik kojemu će zadaća, između ostalog, biti i organizirati i provesti izbore za gradonačelnika Grada Gospića. 

Time će i službeno prestati moj mandat zamjenice gradonačelnika kojega sam sa osobitim zadovoljstvom obnašala od 2017. godine. Ovdje moj politički put zauvijek i u svakom obliku prestaje.

PUNO TOGA SAM NAUČILA

Za mene je ovaj posao, a kojim sam na neki način služila Gradu Gospiću i njegovim stanovnicima, bio veliki izazov. Puno toga sam naučila, ostvarila mnoga poznanstva i ta iskustva zauvijek će ostati urezana u moja sjećanja. Unatoč tome što je bilo teških dana, pamtit ću samo lijepe jer ih je nedvojbeno bilo više.

Osim što mi je bilo veliko zadovoljstvo raditi u interesu grada, moram reći da mi je bila i velika čast, a koju su mi ukazali Gospićani i na tome sam zaista zahvalna.

U posljednjih šest i pol godina mnogo je projekata koje smo napravili i kojih ću se sjetiti kada budem prolazila ulicama grada. Svaki od njih proveo se uz trud i zalaganje, posebno zaposlenika gradske uprave kojima se ovim putem posebno zahvaljujem na profesionalnosti, odgovornosti, suradljivosti i svim drugim osobinama koje su u kolektivu pokazali, a koje su uvelike pridonijele da se projekti uspješno i provedu. 

Svima i dalje želim uspješan rad, a novom gradonačelniku od srca želim da nastavi tamo gdje smo stali te da provede sve projekte za koje smo pripremili teren, a također želim puno uspjeha u mnogim drugim projektima koji će donijeti prosperitet i razvoj Gospiću kako to ovaj grad i zaslužuje. 

Svima se još jednom zahvaljujem na vremenu provedenom u zajedničkom radu, istaknula je Kristina Prša.

Podijelite sadržaj
Play Video

Švica je sutra epicentar nogometa

Program povodom proslave švičkog zaštitnika sv. Ivana Krstitelja 24. lipnja 2024. godine je zaista šarolik i vrijedi posjetiti Švicu narednih dana. Sutra, nedjelja 23. lipnja

Podijelite sadržaj

Ukrajinka Taja i sladoled !

Vihor rata raselio je po svijetu mnoge Ukrajince. Dosta ih je našlo svoj “drugi doma” i u Lici. U Gospiću smo u poznatoj slastičarnici Specijal

Podijelite sadržaj
Play Video