Postavke
kolačića

Kršenje Ustava, divljaštvo, ludovanje, primitivizam, bizarni SDP

Kršenje Ustava, divljaštvo, primitivizam, bizarni SDP… nismo mogli ni sanjati bolji scenarij. I još su sami u fokus stavili Milanovićevu Vladu – najgoru u povijesti Hrvatske!

Odluka Ustavnog suda? Očekivana, najavili su je gotovo svi pravni stručnjaci. Milanović je izravno kršio ne samo dobre običaje, nego i Ustav. Ovo što je radio sa svojim SDP-om moramo nazvati pravim riječima. To je bio pokušaj mini državnog udara. Pritom se g. Grbin potpuno dezavuirao, više ga nitko ne doživljava kao da je predsjednik SDP-a. Oni su u ovih 10-ak dana, otkad smo najavili raspuštanje Sabora RH, promijenili toliko šupljih priča da nema dovoljno nosača zvuka na kojima bi sve one mogle stati. Zbilja ne znam što se s njima događa, kako si je ljevica dopustila tako nisko pasti, no njen je problem očito ozbiljan.

Kršenje Ustava, divljaštvo, ludovanje, primitivizam… nismo mogli ni sanjati bolji scenarij za HDZ. Usto su u fokus stavili Milanovićevu Vladu – najgoru u povijesti. Ljudi će se sada još više zainteresirati za naša nedvojbena postignuća, i to u usporedbi s tim za hrvatskim izgubljenim godinama dok je on bio premijer. I zaključiti da ih je potrebno spasiti od ovih cirkusanata koji su se u nedostatku bilo kakvih rješenja za hrvatsku građane i gospodarstvo upustili u pokušaj državnog udara. Jedino što će s ovim performansom dobiti jest bizarna slika SDP-a u svijetu.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video

Ljetni kamp na otoku Prviću

Dragi roditelji i djeco otvaramo prijave za ljetovanje na otoku Prviću za djecu od 5. do 8. razreda. Vidimo se! https://www.e-zupe.com/prijave/zupa-prvic-luka/ljetovanje Podijelite sadržaj

Podijelite sadržaj
Play Video