Postavke
kolačića

Kruži video Darka Milinovića: ‘Pa 70 posto ovog grada je napušeno…‘

Najbolji izborni rezultat na nedjeljnim izborima za EU Parlament imao je HDZ osvojivši natpolovičnu većinu glasova, gdje je zabilježena najveća izlaznost. Kandidat za gradonačelnika Gospića na izborima Joso Vrkljan pridobio je 32 posto birača, pa u drugi krug ide s političkim veteranom Darkom Milinovićem (LiPO) tkz. “Dijabolikom”.

Joso Vrkljan na svojem Facebook profilu objavio je video Darka Milinovića tj. “Dijabolika” u smirenom i opuštenom izdanju s vidljivo “crvenkastim okicama”. “Dijabolik” je bio uz svog kandidata za zamjenika gradonačelnika Ivice Kovačevića – Ice, vlasnika gospićkog The Highlander Puba, kaže ovako:

– Kad smo Ico i ja razgovarali tko će biti kandidat, pa smo rekli tko će biti bolji, jeb***, ja ću pokupiti ove od 40 godina pa gore, a ti ove mlađe napušene. A veli Ico j… ti milu majku, pa ja sam bolji kandidat od tebe, pa 70 posto grada je napušeno, rekao je Milinović, što je popraćeno gromoglasnim smijehom.

Vrkljan je uz ovaj video svojega suparnika objavio komentar: Dragi moji Gospićani, za razliku od mojih protukandidata ja ne smatram da je 70% grada napušeno. Idemo zajedno mladima osigurati bolju budućnost! Gospić – snažan i važan!

Očito je da nisu svjesni o čemu pričaju i da su se momci izgubili tkz. “Dijabolici”. Postavlja se pitanje gdje se dila trava? The Highlander Pub ili?

Za one koji ne znaju što je “Dijabolik” ime je stripa popularnog u Italiji, a sada i u Gospiću!

Podijelite sadržaj
Play Video

Švica je sutra epicentar nogometa

Program povodom proslave švičkog zaštitnika sv. Ivana Krstitelja 24. lipnja 2024. godine je zaista šarolik i vrijedi posjetiti Švicu narednih dana. Sutra, nedjelja 23. lipnja

Podijelite sadržaj

Ukrajinka Taja i sladoled !

Vihor rata raselio je po svijetu mnoge Ukrajince. Dosta ih je našlo svoj “drugi doma” i u Lici. U Gospiću smo u poznatoj slastičarnici Specijal

Podijelite sadržaj
Play Video