KUD Široka Kula na 56.Vinkovačkim jesenima

Hrvatsko kulturno-umjetničko društvo “Široka Kula” ovaj vikend 18. i 19. rujna predstavljati će po drugi put Ličko-senjsku županiju na državnoj smotri izvornog folklora na 56. Vinkovačkim jesenima.

Široka Kula već je nastupala na toj prestižnoj smotri 2019. godine, a stručna komisija smotre folklora u Otočcu odlučila je da i ove godine predstavi Liku i tradicijske vrijednosti svoga kraja.

Nastup HKUD-a “Široka Kula” biti će u subotu 18. rujna na glavnoj pozornici Vinkovačkih jeseni u 20 sati, a snimati će ga Hrvatska radio televizija. Društvo će ove godine u svom programu izvesti kratki scenski prikaz ličkog prela. U nedjelju 19. rujna od 10 sati ujutro moći ćete pratiti svečani mimohod folklornih skupina ulicama Vinkovaca u izravnom prijenosu HRT-a. 

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Popularni Vigor u petak u Karlobagu

Povodom 30.godina općine Karlobag 03.prosinca koncert će u Karlobagu održati jedan od najpopularnijih glazbenih sastava grupa Vigor. Općina Karlobag tako sve želi počastiti koncertom. Podijelite

Podijelite sadržaj

Doboš torta

Doboš torta, poznatija kao dobošica, tradicionalno se pravi za velike svečanosti i blagdane. Recept je star više od 150 godina, a priprema se od ranih

Podijelite sadržaj
Play Video