Postavke
kolačića

Kum zna sve, Kum će sve otkriti, to je pitanje vremena

Ante Dabo gradonačelnik Novalje je pod istragama.

Očekivano.

No , tajna Dabine kriminalne hobotnice se vješto skriva, baš kako prvi čovjek Novalje skriva sve tajne svoje diplome pravnika do koje se 2015.godine dočepao u negdje u Bosni, za sada se samo špekulira gdje bi to Dabo u Bosni završio pravo. Bosna i Hercegovina ima više Unveriziteta, a neslužbena priča kruži da je Dabo pravo on – line završio u Banja Luci u Republici Srpskoj, što je gotovo za ne vjerovati, no čini se u Novalji kada je u pitanju Ante Dabo, samo drvena peć nije moguća.

Dok sam Dabo ne otkrije gdje se u Bosni dočepao diplome, biti će vječna nagađanja jer se koliko god Dabo skrivao na svim poljima traga se gdje je to u Bosni postao pravnik.

U ozbiljnim istragama istražitelji mogu dosta doznati od Dabina vjenčanog kuma Mile Kolobarića, koji je Šef komunalnog redarstva u Novalji i koji je tvrde izvori glavni operativac Ante Dabe. Portal Slobodna Lika uvjerio se u “igre” Kolobarića kada nam je u Gospić na kućni prag donio komunistički karton današnjeg župana Darka Milinovića. Kolobarić, sve zna o Dabi i svome kumu i istražitelji nemaju bolju osobu kao svjedoka, jer Kolobarić je godinama odrađivao prljave poslove u Novalji za Antu Dabu. Za očekivati je da će Kolobarić uskoro “propjevati”, što se Dabo najviše boji, a ima unutar bazena gradske uprave još ljudi koji mogu Dabu dovesti pred zid, uz nezaobilaznu direktoricu TZ Novalja koja već danima skriva koliko je TZ Novalje platila promidžbu kupljene diplome u Bosni na jednoj lokalnoj televiziji.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video