Postavke
kolačića

MILI BOŽE ČUDA ŠTO PENAVA KRIVUDA Posljednji predsjednik Titove omladine u Gospiću i poslijeratni lički politički profiter “pojačava” Domovinski pokret !

Prema neslužbenim najavama Darko Milinović poslijeratni lički politički profiter trebao bi na skorašnjim parlamentarnim izborima “pojačati” Domovinski pokret i biti na listi u 7.izbornoj jedinici. U javnosti se tretirao kao poželjna politička udavača malim strankama koje se bore za ulazak u novi saziv Sabora i kao čelnik lokalne stranke LIPO koja danas broji u Lici mali autobus članova.

SLIJEDI LI PLJAVA UTAKMICA ?

Lički poslijeratni politički profiter, koji je izbačen iz HDZ-a najavio je svoj veliki povratak na političku scenu, jer kako je rekao, da ga izbori zovu kao 1990.godine kada se stvarala Hrvatska.

Mnogi Milinovića ne mogu nikako povezati i svezati sa Domovinskim pokretom i kao poslijeratni lički politički profiter i kao osoba koja je bila posljednji predsjednik Titove omladine u Gospiću. Pojavljivanje Milinovića na listi Ivana Penave i Stipo Ćipe Mlinarića je za mnoge potpisivanje poraza na parlamentarnim izborima i potvrđivanja teza koje posljednje vrijeme o toj stranki iznosi stranka Most. Ako se ostvare najave Milinović će ići u 7. izbornoj jedinici na megdan aktualnom HDZ-ovom ministru branitelja generalu Tomi Medvedu što je biti utakmica kao da igra Real i Rudeš. Ako dođe da se Milinović nađe na listi u 7.izbornoj jedinici aktualnog ministra čekaju prljavi napadi od poslijeratnog političkog profitera, što je možda dio izborne taktike stranke Domovinski pokret da se odluči na izbore ići sa posljednjim predsjednikom Titove omladine u Gospiću.

www.slobodnalika.com, sve pokriva, sve otkriva

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video