Postavke
kolačića

Ličko-senjska županija bit će i ove godine pokrovitelj izbora Miss Ličko-senjske županije za Miss Hrvatske 

 

 Danas je u dvorani za sastanke Ličko-senjske županije upriličeno potpisivanje Ugovora o pokroviteljstvu izbora za Miss Ličko-senjske županije za Miss Hrvatske 2024. godine, koji će se i ove godine održati u Gospiću 5. listopada 2024. godine u sklopu manifestacije „Jesen u Lici“. 

 U ime Ličko-senjske županije Ugovor je potpisao ličko-senjski župan Ernest Petry, dok je u svojstvu organizatora EVENTUM SPECTACULUM j.d.o.o. izbora za Miss, Ugovor potpisala direktorica i vlasnica licence izbora za Miss Hrvatske Iva Loparić Kontek. 

 Ličko-senjska županija do sada je dala tri Miss Hrvatske, a rodom iz Gospića je i predstavnica na 71.izboru Miss World Lucija Begić, koja je na svjetskom izboru osvojila kategoriju Sport i dobila titulu Miss World Sport 2024.

 Izabrana Miss Ličko-senjske županije 2024. sudjelovat će u finalu 30. izbora Miss Hrvatske za Miss svijeta. 

 Ujedno treba napomenuti da se po dosadašnjim najavama ove godine očekuje rekordan broj izlagača i sudionika na manifestaciji “Jesen u Lici”, a događaji kao što su “Lika Fest 2024.” i izbor “Miss Ličko-senjske županije za Miss Hrvatske” zasigurno će osigurati dosad najveći broj posjetitelja i veliku promociju Ličko-senjske županije.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video