Ličko-senjska županija bit će „Županija partner“ 26. Viroexpa u Virovitici

Ličko-senjska županija, biti će „Županija partner“ na 26. Viroexpu – Međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede koji će se u Virovitici održavati od 17. do 19. veljače.

NASTAVAK GRADNJE STARIH MOSTOVA

Neraskidiva je veza Ličana i Virovitičko-podravske županije. U Virovitičko-podravskoj županiji, prema procjeni, živi oko čak 5.000 Ličana, a najaktivnije su im zajednice u Virovitici i Slatini. Osim toga, Virovitičko-podravska županija, godinama su sudionici jedne od najznačajnijih manifestacija u Lici – „Jesen u Lici“, gdje vrijedni obrtnici i poduzetnici s prostora Virovitičko – podravske županije predstavljaju svoje usluge i proizvode u srcu Like.

Zbog svega toga, ali i dugogodišnjeg nastupa ličkih gospodarstvenika, obrtnika i poduzetnika Ličko-senjska županija, bi će „Županija partner“ na 26. Viroexpu – Međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede.


Organizatori i pokrovitelji jednog od najvećih sajmova u regiji godinama su već – Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, dok je tehnički organizator Viroexpo d.o.o.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video