Postavke
kolačića

Ličko senjska županija neće zaboraviti Brinje

Kandidat za župana Ernest Petry u pratnji članova užega stožera, posjestio u Općinu Brinje gdje ih je dočekao načelnik općine Zlatko Fumić i predsjednica OO Brinje HDZ-a Marija Vranić.Načelnik općine Zlatko Fumić i zahvalio Petryju na dolasku, iskazavši zahvalnost za dosadašnju uspješnu suradnju i podršku u smislu svih dosadašnjih programa i aktivnosti koje je provodio.
„Stabilan sam koalicijski partner s HDZ-om i dajem bezrezervnu podršku Ernestu Petryju . Zajedničkim ćemo snagama raditi na boljitku i prosperitetu našega kraja. Samo stabilnom političkom garniturom na području županije možemo održati vertikalu s Vladom RH koja je bezbroj puta pomogla Općini Brinje,“ – naglasio je načelnik Fumić.

„Kontinuirani i udarni razvoj gospodarstva, otvaranje radnih mjesta, briga za maloga čovjeka , u središtu su mog političkog programa. Svjestan sam trenutne situacije , ali vam jamčim da ću sa svojim suradnicima otvoriti vrata ove županije da ona ne bude samo neka „obična županija za koju se traži karta više“, već prepoznatljiva i razvojna. Zaustavit ću lošu demografsku sliku i iseljavanje iz Like s naglaskom na mlade ljude i deficitarna zanimanja. Neću se baviti kandidatom kojemu matematika ne ide baš najbolje, ali poručujem iz Brinja kako ćemo snagom s obje strane Velebita okrenuti novu stranicu , u bolju budućnost.“ – istaknuo je je između ostalog Ernest Petry.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video