Ličko-senjska županija sufinancira energetsku obnovu Doma za starije osobe Ličko-senjske županije u Udbini

U prostorijama Ličko-senjske županije potpisan Ugovor između Ličko-senjske županije i Doma za starije osobe Ličko-senjske županije o sufinanciranju Projekta energetske obnove Doma za starije osobe Ličko-senjske županije, Podružnica Udbina, a sve u iznosu od 1.218.186,02 kn, koji iznos je osiguran I. Izmjenama i dopunama Proračuna Ličko-senjske županije za 2022. godinu. Ugovor su potpisali ličko-senjski župan Ernest Petry i ravnateljica Doma za starije osobe Ličko-senjske županije Ivanka Stilinović.

Cjelokupna vrijednost Ugovora o izvođenju predmetnih radova energetske obnove Doma u Udbini iznosi 2.900.578,60 kn u koju cijenu je uračunat PDV.

Uz navedeni iznos koji sufinancira Županija, drugi dio sredstva za energetsku obnovu Doma u Udbini osiguran je sukladno Ugovoru o dodjeli bespovratnih sredstva – KK.04.2.1.04.0629, potpisanog između Doma za starije osobe Ličko-senjske županije i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost temeljem kojega je od strane fonda osigurano 1.682.392,58 kn, dok se iznos od 250.600,00 kn odnosi na druge aktivnosti vezane uz provedu projekta.

Podijelite sadržaj
Play Video

Danas je pravoslavni Uskrs – Vaskrs

Pravoslavni vjernici danas slave Uskrs – Vaskrs, najveći hrišćanski blagdan kojim se slavi vaskrsenje Isusa Hrista iz mrtvih i koji predstavlja suštinu hrišćanske vjere.Proslavi Vaskrsa,

Podijelite sadržaj
Play Video