Postavke
kolačića

Ličko-senjskoj županiji dodijeljeno priznanje radi osobitog doprinosa za međunarodnu suradnju u području sustava civilne zaštite

Povodom Međunarodnog dana civilne zaštite i Dana civilne zaštite u Republici Hrvatskoj, danas je u organizaciji Ravnateljstva civilne zaštite u Jastrebarskom organizirano svečano obilježavanje Dana civilne zaštite, kojom prigodom je potpredsjednik Vlade RH i ministar unutarnjih poslova dr. sc. Davor Božinović pozdravio nazočne čestitavši im Dan civilne zaštite u ime Vlade RH.

Priznanja zaslužnim fizičkim i pravnim osobama te jedinicama lokalne i regionalne samouprave za doprinos u sustavu civilne zaštite dodijelio je dr. sc. Damir Trut, ravnatelj Ravnateljstva civilne zaštite RH.

Navedenom prigodom Ličko-senjskoj županiji dodijeljeno je priznanje za osobit doprinos radi provedbe međunarodne suradnje u području sustava civilne zaštite.

U ime Ličko-senjske županije priznanje je preuzeo ličko-senjski župan Ernest Petry, koji se nakon preuzimanja priznanja zahvalio svim operativnim snagama i pojedincima koji djeluju u sklopu sustava civilne zaštite na području Ličko-senjske županije za njihovo operativno djelovanje u izvanrednim situacijama.

Posebno je pohvalio aktivnosti vezane uz međunarodnu suradnju te zajedničku organizaciju i provedbu vježbi u sustavu civilne zaštite između Ličko-senjske županije i Unsko-sanskog kantona iz susjedne BiH, prihvat i skrb o ukrajinskim državljanima na području županije te intervencije prigodom elementarnih nepogoda odnosno poplava ili požara.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Župa Presvetog Trojstva Otočac

Tko se još nije uspio ispovijedit ovih dana, danas od 10.00 do 12.00 sati bit će prilika za ispovijed u našoj crkvi Presvetog Trojstva. Vidimo

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video