Postavke
kolačića

LIFE on MARS VII

Kategorije:

CHALLENGER 24km – 650m+: trail koncept (staza je označena i kreće se planinarskim i trail putevima, od 3,5km do 5,5km trase nema puta, ali je područje prohodno. Okrijepnih stanica nema, Voda je dostupna iz izvora Malin na 15km!. Challenger kategorija ide oko 80m kroz more (voda do kukova) na dijelu gdje je “via feratta”. Utrka ne ide preko “via feratte”.

ACTIVE 15km – 300+: trail koncept (staza je označena i kreće se planinarskim i trail putevima, okrijepe na trasi nema). Activ kategorija ne ide kroz more niti preko “via feratte”. Active kategorija nema okrijepe.

LIGHT 7km – 200m+: trail koncept (staza je označena i kreće se planinarskim i trail putevima, okrijepe na trasi nema). Light kategorija ne ide kroz more niti preko “via feratte”. Light kategorija nema okrijepe. Medalje i nagrade u Light kategoriji dobivaju samo djevojčice i dječaci do 12 (i 12) godina.

Datum: subota, 30.3.2024.

7. izdanje / 2. kolo Treking lige 2024

Lokacija starta, cilja, proglašenja pobjednika i obroka: Metajna, riva / otok Pag

Kontakt: treking-liga@outdoor.hr

Facebook: www.facebook.com/TrekingLiga 

Prijave su otvorene!

Info: https://www.outdoor.hr/pag

Podijelite sadržaj
Play Video

HDZ uvjerljivo na prvom mjestu

CROBAROMETAR: HDZ i dalje uvjerljivo na prvom mjestu, s čak 11 postotnih poena prednosti nad posrnulim SDP-om! Prema istraživanju NOVE TV, prvom nakon Europskih izbora

Podijelite sadržaj
Play Video