Postavke
kolačića

LIJEPE SU: PP Grabovača ima nove brošure

Javna ustanova „Pećinski park Grabovača“ izradila je novu informativnu brošuru namijenjenu posjetiteljima odnosno svima koji prije nego što posjete Pećinski  park žele detaljno isplanirati svoj obilazak. Brošura sadrži brojne praktične informacije potrebne za snalaženje u Parku i novi je alat u planiranju posjeta Pećinskom parku.

Brošura nudi različite načine obilaska i upoznavanja Pećinskog parka, od posjeta špilji Samograd do obilaska poučnih staza, vidikovaca, šumskih orgulja, Panovog labirinta i ostalih skrivenih čari Grabovače. Brošura je bogato ilustrirana, s mnoštvom fotografija Parka. Osim turističke ponude, brošura donosi i kratki prikaz kulturno povijesne i prirodne baštine Parka s posebnim osvrtom na brojne speleološke objekte kojima Ustanova upravlja i zbog kojih je Park i osnovan. Uz informacija o Parku, dostupne su i informacije o zanimljivostima u okolici Parka.

Izrađena je i brošura Edukacijski programi Pećinskog parka Grabovača, namijenjena prvenstveno vrtićima, osnovnim i srednjim školama i fakultetima. Brošura nudi sažeti prikaz svih edukativnih programa potrebnih za istraživanje Parka i traženja novih izvora znanja.

Osim brošura, tiskana je i karta Parka koja pregledno prikazuju sadržaje u Parku, njihovu lokaciju i načine na koje se do njih može doći.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video