Lika Quality poklon paketi

Bliži se najljepši period u godini u kojem se naglasak stavlja na obitelj, radost ali i darivanje. Zašto svoje najmilije ove godine ne biste razveselili zdravim, finim i tradicionalnim poklon paketom Lika Quality proizvoda?.

Klaster Lika Destination i Poljoprivredna zadruga Lika COOP osmislili su  Lika Quality poklon pakete  – koje možete naručiti online, na službenoj web stranici Klastera Lika Destination, iz udobnosti vlastitoga doma: https://www.lika-destination.hr/lika-quality-pokloni/ .

U ponudi su tri Lika Quality poklon paketa. Svaki poklon paket sastoji se od barem jednog suvenira i jedne namirnice za konzumaciju dok su ostali proizvodi ili proizvodi za konzumaciju ili kozmetički proizvodi. Svi proizvodi koji se nalaze u poklon paketima nose oznaku Lika Quality što znači da je svaki proizvod autohton, proizveden na području destinacije Lika te jamči iznimnu kvalitetu.

Sir, pekmez, rakija, lička kapica, eterično ulje ili vunena ovčica sigurno će razveseliti svakoga, a one koje nažalost nisu u mogućnosti biti s vama za blagdane miris, okus i dašak tradicije u svakom proizvodu barem će im na tren to omogućiti. Kupnjom Lika Quality paketa potičete proizvodnju i razvoj lokalnih proizvođača te činite i njihove blagdane ljepšima.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

110.godina Cerovačkih špilja

Prije 110 godina, na području južnog Velebita, otkrivene su Cerovačke špilje.Otkrivene su prilikom radova na izgradnji Ličke pruge koje je predvodio inženjer Nikola Turkalj. Park

Podijelite sadržaj
Play Video