Lika Quality poklon paketi

Klaster Lika Destination u suradnji s Poljoprivrednom zadrugom Lika COOP omogućuje kupnju Lika Quality poklon paketa.

Kako bi omogućili kupcima da uživaju u blagodatima ličkih delicija te kako bi iste mogli prigodno pokloniti za nadolazeće blagdane, Klaster Lika Destination i Poljoprivredna zadruga Lika COOP osmislili su  Lika Quality poklon pakete  – koje možete naručiti online, na službenoj web stranici Klastera Lika Destination, iz udobnosti vlastitoga doma: https://www.lika-destination.hr/lika-quality-pokloni/ .

U ponudi su tri Lika Quality poklon paketa. Svaki poklon paket sastoji se od barem jednog suvenira i jedne namirnice za konzumaciju dok su ostali proizvodi ili proizvodi za konzumaciju ili kozmetički proizvodi. Svi proizvodi koji se nalaze u poklon paketima nose oznaku Lika Quality što znači da je svaki proizvod autohton, proizveden na području destinacije Lika te jamči iznimnu kvalitetu.

 Kupnjom Lika Quality proizvoda potičete proizvodnju i razvoj lokalnih OPG-ova te nagrađujete trud pretočen u ove unikatne proizvode.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Tmurni i kišoviti dani

Iako je tmuran i kišovit dan, iskoristite ga maksimalno za dobar odmor ili umor – ako ćete se rekreirati hodanjem, trčanjem, bicikliranjem ili ćete se

Podijelite sadržaj

Kosinj konzalting

Dana 15. studenog 2023. s početkom u 18,00 sati predstavljanje knjige dr.sc. Ivana Mancea. Knjigu će predstaviti: prof. dr.sc. Josip Jurčević, dr.sc. Krešimir Bušić, vlč.

Podijelite sadržaj
Play Video