Postavke
kolačića

Likovna udruga “Lika” Gospić provodi projekt Fanzin

Partner u provedbi je udruga Trećeprostor, a suradnici Strukovna škola Gospić i Gimnazija Gospić. Projekt je financiran sredstvima EU i sufinanciran sredstvima Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Fanzin se provodi u sklopu programa IMPACT4VALUES. Impact4values je slovensko-hrvatski program podrške organizacijama civilnog društva koje svojim djelovanjem promiču i štite europske vrijednosti. Program pruža financijsku i organizacijsku potporu manjim organizacijama kako bi mogle bolje pridonijeti zaštiti, promicanju i podizanju svijesti o temeljnim pravima i vrijednostima EU-a.

Tečaj kreativnog pisanja, predavanje o aktivističkom novinarstvu, radionice izrade fanzina te mnoge druge aktivnosti iz područja medijske pismenosti namijenjenih mladima održat će se za vrijeme trajanja ovog projekta, a jednim dijelom i tijekom dana medijske pismenosti. Jedan od ciljeva projekta je i potaknuti mlade na sudjelovanje u javnom životu i razmišljanje o problemima s kojima se njihova zajednica i vršnjaci susreću.

Izvor: Likovna udruga “Lika” Gospić

Podijelite sadržaj
Play Video

“Brinjsko ljeto 2024”

Pridružite nam se ovoga ljeta na raznim događanjima tijekom srpnja, kolovoza i rujna u Brinju! Turistička zajednica Brinje po prvi puta je izradila QR kod

Podijelite sadržaj

Susret partnerskih škola u Senju

Održan je 1. susret tri partnerske škole koje sudjeluju u eksperimentalnom projektu Cjelodnevne škole(CDŠ), OŠ S. S. Kranjčevića Senj, OŠ Podolice iz Koprivnice i OŠ

Podijelite sadržaj
Play Video