Postavke
kolačića

Ljetna škola na Grabovači

Na 10. po redu Ljetnoj školi na Grabovači prijavljen je rekordan broj djece – ukupno 44!

Volonteri projekta “Zaštita prirode 5”, financiranog iz programa Europskih snaga solidarnosti, dolaze iz čak šest država, a za djecu je u ponudi i škola stranih jezika: gruzijski, hindu, ruski ili španjolski.

U sklopu Ljetne škole sudjeluju i mladi belgijski izviđači, koji će djeci, volonterima i zainteresiranima prezentirati izviđačke aktivnosti i život u prirodi. Aktivnosti izvode volonteri, izviđači i djelatnici JU, a odvijaju se na području Pećinskog parka Grabovača.

Škola će trajati tri tjedna (8.-26.7.2024.), a za djecu su organizirane brojne aktivnosti: od pravila ponašanja u prirodi, upoznavanja špiljskih ekosustava, bioraznolikosti i geobaštine područja pa do učenja o klimatskim promjenama ili snalaženja u prirodi.

Podijelite sadržaj
Play Video

Izložba “Novaljski mir”Abas Arslanagić

Abas Arslanagić, Olimpijski pobjednik iz Munchena 1972., najbolji rukometni golman svijeta, osvajač mnogih značajnih odličja, svoj život posvetio je rukometu i putovanju po svijetu, no

Podijelite sadržaj

U subotu izbori za vodstvo HDZ-a 

Nacionalno vijeće Hrvatske demokratske zajednice na sjednici održanoj 10. lipnja 2024. donijelo je Odluku o održavanju redovnih neposrednih izbora za predsjednika, zamjenika predsjednika i potpredsjednike

Podijelite sadržaj
Play Video