Postavke
kolačića

LJETNI ŽIVOT Milinovićeve ulizice se razbježale kao rakova djeca !

Ulizice sa kojima se godinama bio okružio svrgnuti politički Gubernator Like Darko Milinović, ili interesne ulizice koje su godinama okružile Milinovića razbježali su se kao rakova djeca.

Nije što je ulizicama vruće od paklenih ljetnih temperatura nego što više ne žele biti Milinovićeve uvlakuše koje su ga nedavno koštale odlaska u političku mirovinu. Ulizice traže nove likove kojima bi se ulizivali, jer imaju bogato iskustvo ulizivanja, dodvoravanja, uvlačenja, podizalaženja i medenja.

Milinović u skoro mjesec dana ostao je bez većine glavnih ulizica u Gospiću.

Ostaje sam pa ga se može sresti kako sam šeta psa, koji mu ispada ostaje najbolji prijatelj. Do jučer vladar zato živi ljeto kao “Vuk samotnjak” po pasjim vrućinama imajući na pretek vremena da misli o svemu pa i o ulizicima kojima je gotovo 20 godina bilo dobro dok je Milinović bio politička faca od čije su se političke snage, premijerima i ministrima tresle gaće. Milinović ima vremena da se posveti izučavanju fenomena pojma Ulizica o kome bi iz iskustva mogao napisati debeli roman sa naslovom “Ulizice i njihova uloga u mom životu”.

ULIZICE OGOVARAJU I TAJNE OTKRIVAJU

Ulizice su mudre pa znaju da sa Milinovićem nema budućnosti i očekivano udaljavaju se pa Milinović došao u fazu da praktično nema sa kim “popiti kafu “, iako su ulizice prije se otimale za stolicu oko stola svrgnutog političkog gubernatora, jer piti piće i sjediti sa svrgnutim političkim voždom bilo je bolje nego u kladari pogoditi rezultat protiv Španjolaca. Ulizice su živjele po onoj staroj tko bliže vatri, bude se ugrijao!. Vremena su takva u Gospiću došla da se ploča okrenula. Sada Milinović moli ulizice za kavu, a ulizice neće, iako ima i onih koji sa Dadom popiju kavu jer su prijatelji koji ga obožavaju i kada je otišao u političku mirovinu, kada je nitko i ništa u gradu.

Za Milinovića najveći je problem što su ga ulizice počele ogovarati, špotati i otkrivati kakvim se prljavim poslovima bavio.

Podijelite sadržaj
Play Video

Unutarstranački izbori HDZ-a 2024.

Sutra se održavaju izbori za predsjednika, zamjenika predsjednika i potpredsjednike HDZ-a. Pozivamo stranačko članstvo da se odazove u što većem broju i sudjeluje u unutarstranačkom

Podijelite sadržaj
Play Video