“LJILJAN” I “KARAKTER” Tko je koga ?

Pukla je “ljubav ” između Ante Dabe Karaho i čovjeka sa karakterom Darka Milinovića.

Karaho je maknuo sa džambo plakata prvi “karekter ” Ličko senjske županije jer je procijenio da mu šteti “karakter”, što je možda najveći udarac i ponižavanje Milinovića.

Karaho ima “nos” pa bi sigurno “karakter ” ostavio sa sobom da im se Novalja divi, jer u političkim kokošinjcima imati pokraj sebe ličkog sokola sa karakterom, za čiji karakter znaju od Mure do Morave je prestiž, no “ljiljan nije siguran da će pobijediti, i “ljiljan” u danima kada vene gleda dalje i sluti što se iza Velebita valja.

Karaho je poslao poruku da nema budućnosti sa karakterom.

Nameće se pitanje tko je koga “namagarčio”, dali je ” ljiljan” ponizio “karakter”, ili “karakter” “ljiljana ” ?.

Na to pitanje teško mogu naći odgovor najbolji PR stručnjaci, jer brus se namjerio na kosu !.

Čini se da je “ljiljan” nanio više štete “karakteru”, iako mnogi misle da je “karakter” ne bi politički plivao da nije bilo “ljiljana”, a onda je uletila ta vražja diploma iz Republike Srpske. Ljiljane moj bijeli, moj cvijete uveli.

Mnogi smatraju da bi “ljiljan” i “karakter” i dalje sjekli tortu da znaju da će pobijediti, no kada se Vlast izmiče, onda svatko na sebe gleda.

Dabu i Milinovića veže jedno zajedničko da oba dvoje vole najviše sebe, po onoj staroj mama, volim te više od Dinama !.

Koliko su “karakter” i “ljiljan” jedan prema drugom igrali fer u kratkom “braku-mraku” i to je nezgodno pitanje. Kako će se priča do kraja odmotati znati će se u nedjelju. Čini se da “karakteru” i “ljiljanu” politička sudbina isto piše i Baba Vanga, pa neće biti važno tko je koga!. Biti će to samo, ružan san i loš eksperiment koji je bio sastavni dio cirkusa DadoColorado.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Jurjevo pred zalazak sunca

Malo selo Sveti Juraj ima oko 1000 stanovnika i udaljeno je 9 km od mjesta Senj, najbližeg većeg grada. Dijelovi koji čine mjesto Sveti Juraj

Podijelite sadržaj
Play Video