Lovinac centar Izviđača Hrvatske

11. Smotra izviđača Hrvatske održati će se od 25.7. do 4.8. u Lovincu u organizaciji Saveza izviđača Hrvatske te u partnerstvu s više od 30 partnerskih institucija i organizacija. Smotra će tokom 11 dana okupiti više od 2000 djece i mladih, izviđača iz Hrvatske i svijeta te će biti najveće višednevno okupljanje djece i mladih u Hrvatskoj u 2022. godini.

„U sklopu 11. Smotre izviđača održat će se i Festival vještina za život – prvi takav festival u Hrvatskoj, koji će biti otvoren za javnost, a ponudit će mladima iz čitave Hrvatske mogućnost besplatnog sudjelovanja u više od 100 različitih aktivnosti i radionica. Festival se održava od 29. srpnja do 1. kolovoza u Lovincu. Pozivaju se svi zainteresirani da se besplatno pridruže na Festivalu, dođu na dan, dva ili tri i sudjeluju u aktivnostima koje organiziramo s brojnim partnerima.“– najavio je Boris Vujnović, glavni načelnik Saveza izviđača Hrvatske.

Detaljni program aktivnosti Festivala za život te prijave građana na pojedine aktivnosti i radionice nalaze se na službenoj web stranici Festivala www.vjestinezazivot.hr.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video