Postavke
kolačića

Lovinački Advent

Ova je godina za općinu Lovinac bila godina sa puno događanja , godina za pamćenje po mnogo čemu. Ponovo su otvorene Cerovačke spilje, obnovljen je izvor Banica, Majstorska cesta dobila je Majstorsku rakiju, sagrađene su poučne staze, počeo je sa radom  LikaBike. Godinu će ispratiti  LOVINAČKIM ADVENTOM.

Pod brdom Cvituša , na svima poznatom izletištu Cvituša u petak 02.12. točno u podne počet će prvi u nizu vikenda koje će ispuniti zabavom, dobrom hranom, prodajom domaćih proizvoda lokalnih OPG-ova i Udruga. Kuvat ćemo rakije, vino, džin , kobase, gulaše, brinut ćemo za vegetarijance i sladokusce!. Vozit ćemo vas Lovincem u Lovinačkom expressu sa dva bijela konja – Ferrarijem i Neverom, jahat ćete kao naš domaći lički Winetou, vrištati na zip line-u i biti dio Zmajeve kuće – puštat ćemo ih ali i naučiti mališane kako se izrađuju, najavljuju organizatori koji oko događanja neće otkriti sve . Svakog ćemo vas ponedjeljka informirati o programu nadolazećeg vikenda, namamiti vas da iz čarapa i ćupova izvučete kunice…jer tako i tako od 01.01.2023. više neće vrijediti!, ističu organizatori Lovinačkog Adventa.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Uskršnji doručak u Novalji!

Dobrodošli na naš tradicionalni 22. po redu Uskršnji doručak u Novalji! Bogata blagdanska trpeza i koncert grupe Cambi čekaju vas na sunčanom Trgu Bazilike! Ponedjeljak,

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video