Postavke
kolačića

Lovinačko ljeto 2024.

[𝟭𝟲.𝟬𝟳.𝟮𝟰. / 𝘂𝘁𝗼𝗿𝗮𝗸 / 𝗼𝗱 𝟭𝟳.𝟬𝟬 𝘀𝗮𝘁𝗶]

Radionica izrade kućica za ptice, za djecu vrtićke i školske dobi.

Drvo, čekić, čavlići, boje i mašta bit će dovoljni da zajedno napravimo vesele šarene kućice za ptice u kojima će one zimovati. Idealan prostor za našu malu manufakturu je veliki drveni stol kod mlina Travić.

[𝟭𝟳.𝟬𝟳.𝟮𝟰. / 𝘀𝗿𝗶𝗷𝗲𝗱𝗮 / 𝗼𝗱 𝟭𝟴.𝟬𝟬 𝘀𝗮𝘁𝗶]

Udruga Vilin dol iz Gračaca još jednom nas vodi kroz proces filcanja vune. Ove godine radionica je prilagođena odraslima i starijoj djeci, te ćemo izrađivati slike od vune. Mjesto održavanja je mlin Travić.

[𝟮𝟬.𝟬𝟳.𝟮𝟰. / 𝘀𝘂𝗯𝗼𝘁𝗮 / 𝗼𝗱 𝟭𝟲.𝟯𝟬 𝘀𝗮𝘁𝗶]

S iskustvom odlične vodene spash zabave prvog dana ljeta, na traženje djece ponavljamo i širimo priču. Ovog puta sprema se još više vode tj. još više zabave. Školsko igralište s okolnom livadom na jedno popodne će postati pravi mali aquapark. Dobnog ograničenja nema.

Nakon sušenja ili presvlačenja, s početkom u 20.00 sati u KIC-u kreće prva projekcija našeg malog ljetnog kina.

[𝟮𝟰.𝟬𝟳.𝟮𝟰. / 𝘀𝗿𝗶𝗷𝗲𝗱𝗮 / 𝗼𝗱 𝟭𝟳.𝟬𝟬 𝘀𝗮𝘁𝗶]

Ove godine djeci nudimo i nešto novo. Istovremeno poučno i zagonetno, avanturistički i zabavno. Idemo u lov, ali na blago.

Slaganje timova, podjela zadataka i polazak je u parku ispred škole. Preporučena dob: 4 – 15 godina.

Na kraju dana se opet vidimo u parku, kad se ljetno kino seli pod zvijezde. Gledamo hrvatski dugometražni animirani film “Cvrčak i Mravica”.

[𝟮𝟱.𝟬𝟳.𝟮𝟰. / 𝗰̌𝗲𝘁𝘃𝗿𝘁𝗮𝗸 / 𝗼𝗱 𝟮𝟭 𝘀𝗮𝘁]

Kreću dvije večeri u parku rezervirane za smijeh. Komedija nagrađivanog bosansko-hercegovačkog redatelja Danisa Tanovića odličan je razlog za pridružiti nam se u ljetnom kinu. Uloge: Branko Đurić, Izudin Bajrović, Goran Navojec, Halid Bešlić, i drugi.

[𝟮𝟲.𝟬𝟳.𝟮𝟰. / 𝗽𝗲𝘁𝗮𝗸 / 𝗼𝗱 𝟮𝟭 𝘀𝗮𝘁]

Prelazimo u Hollywood. Multigeneracijska romantična komedija “Uzimam, možda” predvođena Richardom Gereom, oskarovkama Diane Keaton i Susan Sarandon te Williamom H. Macyjem, garantirano će osigurati još jednu ugodnu i zabavnu kino večer.

[𝟯𝟭.𝟬𝟳.𝟮𝟰. / 𝘀𝗿𝗶𝗷𝗲𝗱𝗮 / 𝗼𝗱 𝟭𝟳.𝟬𝟬 𝘀𝗮𝘁𝗶]

Zadnji srpanjski dan pretvaramo u sportski dan. Uz stručno vođenje kineziologinje Jelene Pešut Skender, djeca će u KIC-u Lovinac i na igralištu prolaziti kroz poligone, igrati razne sportske i društvene igre na otvorenom, umoriti se i ludo zabaviti.

[𝟬𝟭.𝟬𝟴.𝟮𝟰. / 𝗰̌𝗲𝘁𝘃𝗿𝘁𝗮𝗸 / 𝗼𝗱 𝟭𝟵.𝟬𝟬 𝘀𝗮𝘁𝗶]

Vrijeme je za već tradiocionalni Malonogometni turnir na igralištu Lovinac.

[𝟬𝟯.𝟬𝟴.𝟮𝟰. / 𝘀𝘂𝗯𝗼𝘁𝗮 / 𝗼𝗱 𝟭𝟴.𝟬𝟬 𝘀𝗮𝘁𝗶]

Zabava na igralištu kreće izvlačenjem bingo brojeva i sretnih dobitnika, nakon čega će nas svojom živom glazbom do dugo u noć uveseljavati Tamburaški sastav Skitnice.

[𝟬𝟰.𝟬𝟴.𝟮𝟰. / 𝗻𝗲𝗱𝗷𝗲𝗹𝗷𝗮 ]

DAN OPĆINE LOVINAC❗️Program će biti objavljen zasebno i naknadno❗️

[𝟬𝟴.𝟬𝟴.𝟮𝟰. / 𝗰̌𝗲𝘁𝘃𝗿𝘁𝗮𝗸 / 𝗼𝗱 𝟮𝟭 𝘀𝗮𝘁]

Naoštrite moždane vijuge, ljetna borba kvizaša se bliži. Mala dvorana u KIC-u je poznato mjesto održavanja.

[𝟭𝟰.𝟬𝟴.𝟮𝟰. / 𝘀𝗿𝗶𝗷𝗲𝗱𝗮 / 𝗼𝗱 𝟮𝟬.𝟯𝟬 𝘀𝗮𝘁𝗶]

Nastavak ljeta se iz Lovinca seli u Sveti Rok.

Ususret blagdanu Velike Gospe, na igralištu prikazujemo film “Marijina Zemlja”, koji vas zasigurno neće ostaviti ravnodušne.

[𝟭𝟱.𝟬𝟴.𝟮𝟰. / 𝗰̌𝗲𝘁𝘃𝗿𝘁𝗮𝗸 / 𝗼𝗱 𝟭𝟱 𝘀𝗮𝘁𝗶]

Nakon jutarnje Svete Mise, pozivamo vas da nastavite dan u zabavnoj obiteljskoj atmosferi u Svetom Roku. Turnir u bućanju, napuhanac, kutak za djecu, te ponuda hrane i pića osigurat će kvalitetno druženje za sve uzraste.

[𝟭𝟲.𝟬𝟴.𝟮𝟰. / 𝗽𝗲𝘁𝗮𝗸]

Finale ljeta, nadaleko poznata Rokova, uvijek iznova poziva i staro i mlado da svoj dan provede upravo u Svetom Roku.

Radujemo se vašem dolasku!

Izvor: Kulturno informativni centar Lovinac

Podijelite sadržaj
Play Video

168. obljetnica rođenja Nikole Tesle

Na Teslin rođendan, 10. srpnja 2024. godine svi koji to žele moći će uživati u bogatom programu koji počinje u Teslinom rodnom Smiljanu ( MC Nikola Tesla) u

Podijelite sadržaj

“Ljeto u Mušaluku”

Kao dio Hrvatske mreže neovisnih kino prikazivača Pučko otvoreno učilište „Dr. Ante Starčević“ sudjeluje u programu „Ljeto u mreži“ koji je ove godine posvećen filmovima

Podijelite sadržaj
Play Video